Lili Sandu a născut! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 11 Aug. 2020, 14:29 Vedete

Este fericire mare în familia lui Lili Sandu. Vedeta a adus pe lume seara trecută un băiețel perfect sănătos, iar aceasta a și postat o imagine pe rețelele de socializare cu noul membru al familiei.

Ea și Silviu Țolu au avut emoții extrem de mari, dar acum bucuria pe care o simt nu poate fi descrisă în cuvinte. Așa că, a decis să arate bucuria printr-o imagine: Lili Sandu își ține în brațe pruncul care la naștere a avut 52 de cm și 3300 de grame.

Lili Sandu a născut: ”Atunci când viața capătă un sens”

”Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨🤍”, este mesajul scris de Lili Sandu pe internet.

View this post on Instagram

Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨🤍 @silviu.tolu Multumesc dlui doctor @andreasvythoulkasmd și întregii echipe de la maternitatea @sanador.romania pentru profesionalism. 🙏🏻 #myTJ #mybabyboy #maternitateasanador #sanatateacastildeviata

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu și Silviu Țolu, o frumoasă poveste de dragoste

Lili Sandu şi Silviu Ţolu trăiesc o frumoasă poveste de câțiva ani şi au făcut un prim pas important în luna mai a anului trecut. Cei doi s-au logodit, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Ne-am logodit de ziua mea, pe 28 mai. A fost frumos, un moment intim, exact cum mi l-aş fi dorit eu. Nu sunt genul care să se afişeze… S-a întâmplat în dormitor. A fost cel mai frumos”, a mărturisit, la acea vreme, Lili Sandu.

„Aceasta este, de departe, cea mai bună versiune de vară a corpului meu. Îmi place cum corpul meu se schimbă de la o zi la alta, doar pentru a fi cel mai sigur loc pentru copilul meu. Nu mai există dorințe superficiale create de social media cum ar trebui să arate «perfecțiunea». Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare a mea”, scria Lili Sandu pe contul său de Instagram, cu câteva săptămâni în urmă.

Publicat: 11 Aug. 2020, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă