Așa arată un cuplu fericit! Lili Sandu și Silviu Țolu s-au plimbat prin parc și și-au făcut planuri de viitor

Publicat: 12 Jan. 2022, 10:13 Vedete

În august 2020, Thomas Jay Cristian lumina existența celebrului cuplu. Acum, Lili Sandu și Silviu Țolu au responsabilități mai mari. Dar și plăcerea de a se plimba prin parc alături de băiețelul lor.

Lili Sandu și Silviu Țolu au ales o zi perfectă pentru plimbare. S-au echipat bine, și-au îmbrăcat gros și bebelușul, au luat landoul și s-au așezat, confortabil, în mașină. Drumul până la parcul Herăstrău a fost scurt.

Au parcat în buza lui, apoi au început pregătirile. Copilașul a fost bine așezat în landou, după care a început ”marșul”. Silviu a fost cel care a împins căruțul, în timp ce Lili a fost cu ochii numai pe veselul bebeluș, dar s-a întreținut și cu iubitul ei.

După cel mult o oră, a venit momentul retragerii. La fel, cu pași mărunți, au ajuns în dreptul mașinii, unde au început ”dezechiparea”. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

”Nu mai suntem noi de când am devenit părinți”

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți de aproape un an, iar viața lor s-a schimbat radical. Pe lângă responsabilitățile și anxietățile cu care se confruntă zi de zi, și viața lor intimă a avut de suferit.

”Tot ce facem îl are pe el în prim plan acum. Nu mai suntem noi … noi eram genul care ne luam bagajele și plecam”, a explicat Lili Sandu.

Publicat: 12 Jan. 2022, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă