Lili Sandu, mărturisire șoc făcută acum câteva minute: „Nu vreau să mă opresc aici!”

Publicat: 17 Feb. 2021, 17:15 News
Lili Sandu, mărturisire șoc făcută acum câteva minute: „Nu vreau să mă opresc aici!”

Lili Sandu, proaspăta mămică a lui Thomas Jay, nici nu se gândește să se oprească la un singur copil. Chiar dacă nu se mai află, neapărat, la vârsta adolescentină, iubita lui Silviu Țolu, declară sus și tare că are în plan să mai repete experiența cât de curând.

„Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”, a declarat bruneta care, în scurt timp, se pregătește să lanseze un show online. „Va fi o emisiune în care vom discuta despre iubire, discuții și întâlniri între prietene.”, a explicat bruneta.

Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu: „Lili își mai dorește!”

Aceasta nu este prima dată când familia Țolu-Sandu vorbește despre un al doilea copil. În toamna anului trecut, la mai puțin de 3 luni de la venirea pe lume a micuțului Thomas, Silviu Țolu, îi povestea lui Cătălin Măruță, în direct la Pro TV: „Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor”.

Cât despre cum și-au împărțit atribuțiile în ceea ce privește creșterea celui mic, mămica pare că a tras bățul mai scurt: „Lili este puțin mai obosită decât mine pentru că de vreo două săptămâni trebuie să mărturisesc că nu prea mă mai trezesc noaptea. Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm. Mă uit așa cu un ochi, văd că e totul în regulă și mă întorc pe partea cealaltă. (…) Ea este 100% acolo. Eu mai plec. Mai am de făcut una alta. (…) Am avut norocul să putem fi amândoi cu el acasă. E minunat”, a mai spus bărbatul, la vremea respectivă.

Lili Sandu iubește un bărbat mai tânăr cu peste 10 ani

Povestea de dragoste dintre bruneta, fostă iubită a lui Bogdan Stelea, și fotomodelul, Silviu Țolu, se desfășoară frumos de peste 6 ani de zile, în ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă mai mare de 10 ani. „Da, este o diferență mare între noi, însă nu ne punem și nici nu ne-am pus limite. Încă de la început am zis că ne întâlnim, că ne iubim și cam atât. Iată că au trecut 6 ani și avem și un copil. Aveam în plan să facem și nunta, însă a venit nebunia asta cu pandemia și am fost nevoiți să oprim tot!”, a conchis Lili Sandu.

Publicat: 17 Feb. 2021, 17:15 News
Pe aceeași temă