Lili Sandu împarte îmbrățișări gratis în plină pandemie! De cand a devenit mămică, actrița este mai fericită ca niciodată, dar uită de pericole…

Publicat: 11 Dec. 2020, 20:25 Vedete

Lili Sandu nu-și mai încape în sine de bucurie. După ce ani la rând a încercat să-și găsească norocul în dragoste, acum poate spune că a tras lozul cel mare. Totul a început acum 5 ani când în viața ei a intrat modelul Silviu Tolu, un bărbat mai tânăr decât ea cu mai mult de 10 ani. S-au cunoscut în Istanbul și tot acolo și-au început povestea de dragoste. Anul acesta, iubirea lor a fost binecuvântată de venirea pe lume a băiețelului, Thomas Jay, un pui de om care a apărut ca prin minune în pântecul actriței căreia mai mulți specialiști i-au spus că are șanse minime să rămână însărcinată.

Iată, însă, că dată de 10 august 2020 a demonstrat cuplului că minunile există și că puterea Universului este mai mare decât oricare alta. De atunci, cei doi trăiesc o „părințeală” continuă, iar cele mai apreciate momente sunt plimbările lungi în parc.

Fix așa i-au surprins colegii noștri, paparazzi ciao.ro, și acum câteva zile. Cei doi părinți își plimbau liniștiți moștenitorul bucurându-se de liniștea parcului Herăstrău. Ușor de observat vibe-ul bun pe care-l emană frumoasa familie. Singurul moment când și-au ieșit din „liniște” a fost acela când s-au întâlnit cu o prietenă care, după gesturi și atitudine, părea foarte încântată să facă cunoștință cu micuțul Thomas.

Acesta a fost și momentul în care vedeta a uitat de pericole și de faptul că suntem în plină pandemie, și și-a strâns în brațe, cu mult patos, amica.

Altfel… nu este prima dată când aparatele de fotografiat îi surprind pe Lili și Silviu plimbându-și moștenitorul. Ce putem spune, însă, este că proaspăta mămică arată din ce în ce mai bine. Despre ce face ca să ajungă din nou la forma care a consacrat-o, povestea bruneta în toamnă.

„S-au împlinit 40 de zile de la operaţia de cezariană, de când am născut şi am slăbit aproape un kilogram pe săptămână. Plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme şi ceva pierdute. Mai am vreo opt kilograme de slăbit, dar cu siguranţă se vor duce cu sport. Abia aştept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru a merge la sală”, a povestit Lili Sandu.

„Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc. Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism şi, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viaţa mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus. Nu ţin un regim vegan încă, dar mă îndrept către. Acum trebuie să lucrăm la tonifiere”, a mai spus vedeta.

O lună mai târziu, artista anunța că a primit acordul medicului să reînceapă programul la sală.

„Să mă reîntorc în sală după mai bine de 9 luni de pauză a fost o provocare, dar mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit antrenamentele. Iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o pentru că s-a descurcat de minune să protejeze și să dea viață. Urmează o perioadă de transformare și, chiar dacă din cele 24 de kg acumulate au mai rămas câteva de dat jos, antrenamentele vor fi light la început, iar regimul alimentar echilibrat și hidratarea vor fi de asemenea factori importanți în planul meu zilnic”, a declarat bruneta.

Publicat: 11 Dec. 2020, 20:25 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă