Lili Sandu, făcută praf de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare: ”Auziți ce zice, nene!”

Publicat: 25 sept. 2020, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a fost întotdeauna o persoană sinceră care și-a asumat orice a spus sau a făcut de-a lungul timpului. Blondina nu s-a temut să își spună niciodată părerea public atunci când a considerat că trebuie să spună lucrurilor pe nume.

Recent, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj dur pe Instagram la adresa proaspetei mămici Lili Sandu. Un mesaj pe care actrița l-a publicat în urmă cu câteva zile a stârnit revoltă în mediul online, astfel că blondina a hotărât să își spună și ea părerea referitor la acest subiect.

„What a wonderful throwback! ?Missing my pregnancy days because I had an amazing time… (n.r. – Îmi e dor de zilele în care eram însărcinată pentru că a fost o perioadă nemaipomenită)”, a scris Lili Sandu pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

Lili Sandu, făcută praf de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare

Deși blondina a explicat faptul că o apreciază pe Lili Sandu pentru că este o femeie foarte frumoasă, care a revenit în timp record la silueta dinainte de sarcină, nu a ezitat totodată să o taxeze pentru că după părerea ei este o persoană falsă.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Mie mi se pare foarte funny (n.r. – amuzant ) și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile.

Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Mai mult, după ce și-a exprimat părerea, Bianca Drăgușanu le-a cerut și fanilor săi să facă același lucru

„Voi ce credeți? Credeți că minte? Eu cred că minte!”, a spus blondina.

„Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Publicat: 25 sept. 2020, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă