Ce promisiuni a primit Bianca Drăgușanu de la Badalău, ca să-i mai dea o șansă!

Publicat: 21 May. 2022, 10:12 Vedete

După ce și-au anunțat despărțirea cu surle și trâmbițe, se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu pot renunța unul la celălalt și se duc negocieri seriose pentru reluarea relației.

Istoricul acestui cuplu ne amintește de multe certuri consumate între ei, care s-au finalizat cu despărțiri temporare. Nici măcar acum, când le-au dus la un alt ”nivel”, și se atacă inclusiv în public, nu par să renunțe unul la altul atât de ușor.

Bădălău a anunțat primul că relația este ”pa”. Bianca a ieșit și i-a dat peste nas, susținând că decizia a luat-o ea de fapt… Ca apoi ce să vezi? Au ieșit iar împreună și au negociat termenii împăcării.

De ce nu îl lasă Bianca Drăgușanu, totuși, să plece, pe bărbatul alături de care se zvonește că ar fi însărcinată? A mărturisit chiar ea….

E vorba de «corason», acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da! Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele! Și indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată.

Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.RO. Mai multe informații puteți citi AICI.

Bianca Drăgușanu, despre Bădălău: ”Altora le plac combinațiile…”

Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat primul că relația cu Bianca s-a încheiat și, spunea el, au rămas prieteni. Ulterior, fosta lui parteneră, deranjată probabil că acesta a luat inițiativă lăsând să se înțeleagă că a fost ideea lui, a ieșit și a explicat că de fapt decizia i-ar fi aparținut ei. Este, se pare, un război al orgoliilor!

A fost o chestie acum câteva săptămâni. Și, de atunci, la revedere. Fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a explicat blonda.

Publicat: 21 May. 2022, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă