Bianca Drăgușanu i-a făcut ”instructajul” de oraș lui Alice Constantinică!

Publicat: 05 mart. 2022, 10:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Brigada ”Calificatele” „lovește” cu un serial extrem de interesant, pe care CANCAN.RO vi-l prezintă în trei episoade. Primul s-a derulat când fetele și-au dat întâlnire la o cafenea, pe Beller, unde au pus, se pare, țara la cale. Bianca Drăgușanu este personajul principal al acțiunii!

Iubita lui Gabi Bădălău i-a dat sfaturi prețioase prietenei sale, Alice Constantinică. Nimeni alta decât fosta soție a lui Codrin Ștefănescu, alias „Fester”.

Acestea s-au întâlnit într-o cafenea pe care multe vedete ale showbiz-ului o calcă. Este vorba de B4. Cele două au avut ceva de discutat, în particular, pentru că, după scurt timp, o a treia divă poposea la masa lor.

Și cine să aibă cuvântul de început dacă nu Bianca Drăgușanu? Cele trei ”calificate” au părut să pună la cale planuri ”mărețe”, doar că, după un timp, iubita lui Gabi Bădălău avea să se concentreze asupra ”fostei” lui Codrin Ștefănescu. Adevărate sfaturi, chiar „ponturi”, demne de urmat, a avut, cel mai probabil, de oferit fosta prezentatoare TV. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, discuție aprinsă cu Gabi Bădălău

Celebrul cuplu a ielit recent la restaurant pentru a lua cina. Dar, se pare, și pentru a clarifica ceva ce a provocat tensiune în cuplu. După ce au mâncat, au început să dezbată cele mai „arzătoare” subiecte care îi ținea încordați în ultima perioadă.

În tot acest timp, afară, șoferul lui Gabi Bădălău și-a făcut de treabă, așa că a început să-i curețe mașina. Și, cum ordinul se execută, nu se discută, imediat a terminat treaba. A scuturat preșurile și s-a asigurat că totul este așa cum îi place șefului. Nu a mai durat mult timp și celebrul cuplu a părăsit localul. Tensiunea tot se simțea în aer!

Bianca a ieșit prima, destul  de încordată însă. Câțiva pași în spate, Gabi Bădălău. Nici el nu era prea vesel. Pesemne că discuțiile au „escaladat”, iar nervii și-au făcut imediat apariția. Ea părea de neclintit, însă fiul fostului ministru al Economiei nu s-a lăsat. A apelat la toate „armele” din dotare și a fîcut-o să se liniștească până la urmă.

Publicat: 05 mart. 2022, 10:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă