Lili Sandu, dezvăluiri din intimitate după ce a devenit mamă: „Hormonii au luat-o razna!”

Publicat: 20 Oct. 2020, 09:38 Vedete

În urmă cu două luni, Lili Sandu a devenit pentru prima oară mămică. Deși copilul este acum în centrul atenției și are partea de toată grija mamei sale, vedeta a dezvăluit faptul că nici partenerul său nu este neglijat. Artista a făcut recent dezvăluiri sincere din inimitate și a povestit cum menține flacăra pasiunii aprinsă.

Lili Sandu a fost invitată într-o emisiune de televiziune acolo unde a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei. Din nefericire, imediat după ce micuțul Thomas a venit pe lume, au apărut și primele probleme, pentru că băiețelul a fost diagnosticat cu icter.

”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă. Dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse învingători. Dânsa şi-a dat seama imediat de ceea ce se întâmpla şi l-a pus pe Thomas la acele lămpi speciale. Această problemă a apărut pentru că există o incompatibilitate intre sângele meu şi cel al lui micuţului. Sunt doar două momente din zi în care îl pot vedea, din păcate”, a povestit Lili Sandu, potrivit viva.ro

Lili a recunoscut că fără ajutorul partenerului ei nu ar fi reușit să treacă peste acele momente: ”A fost un haos psihologic pentru mine. Zece zile am stat în spital! Dar cel mi frumos moment din viața mea a fost când mi-am văzut copilul. Iar Silviu este un ajutor extraordinar. Nu avem bonă, nu am vrut să stea cu mama, ca să avem noi începutul. Eu cu țâțica, el se ocupă cu adormitul, e cu tura de noapte. Cel mi greu e când plec de acasă, îmi vine să-l iau cu mine”, au fost primele dezvăluiri ale lui Lili Sandu.

”Să fii mămică nu-i ușor”

Totodată, vedeta a explicat faptul că viața de mamă nu este ușoară, însă atunci când are copiluil aproape uită de toate problemele și greutățile.

”Să fii mămică nu-i ușor, e greu, e o perioadă dificilă. Iar cu pandemia a fost îngrozitor, a existat o presiune psihologică. Ieșeam, ne plimbam, aveam măști și ne întrebam ce o să spună copilul când va crește și va vedea astea… Acum mănânc pește la cuptor, legume, rădăcinoase la cuptor. Salate nu”, a mai spus Lili.

În final, Lili a dezvăluit când va avea loc botezul, dar și câteva detalii din intimitatea sa.

”Botezul, peste 2-3 săptămâni. Ceremonia este importantă pentru noi, sigur, și petrecerea, să fim cu prietenii, dar pe asta o putem amâna pentru la vară, să vedem ce-o fi. Nașii sunt cunocuți, o să-i aflați voi… Mai avem momente și pentru noi… Parcă după ce am fost însărcinată, după ce am născut, parcă hormonii au luat-o razna… Na, că am spus totul!”, a spus Lili, zâmbind.

Publicat: 20 Oct. 2020, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă