Lili Sandu, momente dificile după naştere! Vedeta a recunoscut că se luptă cu depresia: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:12 Vedete

Lili Sandu a devenit pentru prima dată mămică în vara anului 2020. De atunci viaţa celebrei actriţe s-a schimbat radical, iar tot timpul îl dedică micuţului său. Deși a trecut un an de la acel moment, frumoasa blondină a recunoscut că se luptă cu depresia post-natală. 

Lili Sandu vorbeşte cu fanii săi ori de câte ori are ocazia şi le povesteşte acestora amănunte despre viaţa sa de mămică. Recent, vedeta a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu băieţelul său şi le-a dezăluit prietenilor virtuali cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă.

Lili Sandu, despre depresia post-natală

Vedeta a recunoscut în faţa admiratorilor săi faptul că se luptă cu depresia post-natală, ba mai mult aceasta mărturiseşte că sunt zile când nu are chef de viață.

Din fericire, logodnicul ei, Silviu Țolu, este cel care o ajută să treacă peste toate momentele dificile.

„Se întâmpla sa lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă ca acest mic omuleț este intr-o continua transformare și are nevoie de toată atenția mea. Sunt zile in care abia reușesc sa ma ridic din pat pentru ca-mi simt corpul extenuat sau momente in care mintea mea o ia aiurea si-mi da o senzație de “feeling down” iar atunci tot ce-mi doresc este sa-mi strâng in brațe băieții și sa realizez ca orice ar fi nu sunt singura.

M am tot gândit încă de când am născut și am tot așteptat-o pentru ca era una din problemele majore postpartum, depresia post-natala, și va spun sincer ca nu am avut deloc momente care sa mi se para suspicioase. Dar de câteva zile parca ceva e schimbat… O fi doar suma noptilor nedormite, hormoni încă nelalocul lor ? sau doar momentele in care ma reîntorc la mine.
PS. Sunt momente in care ma uit la pozele astea cu TJ bebelus și plaaaang ca o prostanaca ☺️gândindu-ma unde naiba fuge timpul asta… parca nu ajung sa ma bucur îndeajuns de el asa cum este acum”, a povestit celebra actriţă.

Lili Sandu iubește un bărbat mai tânăr cu peste 10 ani

Povestea de dragoste dintre bruneta, fostă iubită a lui Bogdan Stelea, și fotomodelul, Silviu Țolu, se desfășoară frumos de peste 6 ani de zile, în ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă mai mare de 10 ani.

„Da, este o diferență mare între noi, însă nu ne punem și nici nu ne-am pus limite. Încă de la început am zis că ne întâlnim, că ne iubim și cam atât. Iată că au trecut 6 ani și avem și un copil. Aveam în plan să facem și nunta, însă a venit nebunia asta cu pandemia și am fost nevoiți să oprim tot!”, a conchis Lili Sandu.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:12 Vedete
Pe aceeași temă