Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Publicat: 03 iun. 2023, 11:56 Autor: Camelia Vedete

Lili Sandu mărturisește că a avut o perioadă extrem de grea după naștere. Vedeta spune că s-a refugiat în alcool pentru a scăpa de gândurile negre care îi dădeau târcoale.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Vedeta spune că era conștientă că odată cu venirea pe lume a fiului ei, și viața ei se va schimba complet. Schimbările hormonale prin care a trecut, au împins-o însă într-o depresie puternică. Vedeta recunoaște că ajunsese să se refugieze în alcool, pentru a scăpa de gândurile negre.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Lili Sandu: La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă

Mai mult, vedeta spune că încerca să ascundă stările pe care le avea și transmitea pe rețelele de socializare că viața ei este perfectă.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, și-a amintit Lili Sandu.

Lili Sandu, despre cât de dificil este rolul de mamă

Lili Sandu, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”, este o mamă dedicată, însă nu-și neglijează nici soțul.

Lili Sandu, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”, emisiunea de la Pro Tv, și-a schimbat radical viața de când a devenit mamă. Ea și-a restabilit prioritățile în viațăînsă reușește  se împartă perfect între viața profesională și familie.

Petrece cât timp poate cu fiul ei, și își face timp și pentru soț, pentru momentele lor de cuplu. A depășit cu brio momentele dificile prin care a trecut după nașterea băiețelului, iar acum pare mai fericită ca oricând. Lucrurile merg în direcția dorită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Lili Sandu – „Vorbește Lumea”: „Rolul de prezentatoare aduce chiar oportunitatea de a fi liberă, de a glumi, de a ne distra și totuși oferi informații interesante celor de acasă”

Actriță sau prezentatoare? Ce crezi că ți se potrivește mai bine? Ce ai alege dacă ai fi nevoită?

Ce alegere dificilă! Mă bucur că nu am fost nevoită să o fac până la acest moment. Fiecare dintre cele două activități îmi aduce o împlinire sufletească total diferită.

Dacă rolul de actriță îmi dă șansa de a da frâu liber unui anumit tip de creativitate, cel de prezentatoare aduce chiar oportunitatea de a fi liberă, de a glumi, de a ne distra și totuși oferi informații interesante celor de acasă. Așa că… ce ați zice de un mix? „Vorbește Lumea” că ar fi numai bun… Citește continuarea aici.

Publicat: 03 iun. 2023, 11:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă