N-o mai recunoști! Lili Sandu a divorțat de stilul sexy-mamacita și a început o ”relație deschisă” cu blugii și tricourile largi

Publicat: 15 Oct. 2020, 21:13 Vedete

Nu sări cu baioneta! Nu-i nimic scandalos aici! Când spunem despre Lili Sandu că arată bine de la pește, ar trebuie să fie interpretat fix așa. Privind cele mai recente fotografii pe care le-am primit de la colegii noștri paparazzi ciao.ro observăm foarte clar că fosta cântăreață preferă să consume acest preparat.
De altfel, beneficiile se văd lesne pe silueta brunetei care pare să fie pe drumul cel bun.

Ca să explicăm puțin contextul… lucrurile au stat astfel

Zilele trecute, proaspăta mămică împreună cu partenerul, Silviu Țolu, și cu cel mic – Thomas Jay – T.J., au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-un restaurant cu specific pescăresc din parcul Herăstrau. Uitându-ne la Lili, putem observa ușor că a început să revină la formele de dinainte de naștere. Ne amintim că bruneta a devenit mămică la jumătatea lunii august, în plină pandemie. O sarcină mult așteptată, un copil extrem de dorit. De asemenea, observăm că viitoarea doamnă Țolu a renunțat la rochiile vaporoase pe care obișnuia să le poarte înainte de a naște. Acum, bruneta preferă să adopte un stil ceva mai bărbătesc, probabil mult mai comod în această perioadă.

Cu o atitudine lejeră, extrem de degajată, Lili face traseul plimbării lor de după masă, așa că la ieșirea din restaurant indica direcția înspre care să se îndrepte. Jumătatea docilă și cu 12 mai tânără, Silviu, ghidează căruciorul în direcția indicată de partenera lui și cu toții se pierd înspre lac.

În sfârșit, pare-se că Lili Sandu și-a găsit liniștea în plan personal. După mai multe eșecuri în plan amoros, povești încheiate trist – vezi relația de lungă durată pe care a avut-o artista cu Bogdan Stelea, pe strada brunetei a răsărit soarele „cupidonian”. Silviu Țolu îi este jumătate încă de acum 5 ani, după ce s-au cunoscut în Istanbul.

“Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a povestit Silviu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

“Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt”, a completat și Lili Sandu.

Anii au trecut, iată, vreo 5 deja, iar acum familia le este completă. Din august au devenit părinții lui T.J., omulețul care a dat și mai mult sens relației lor.

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili Sandu pe contul ei de socializare.

Publicat: 15 Oct. 2020, 21:13 Vedete
Pe aceeași temă