Are 40 de ani si a facut un pictorial nud pentru o revista de barbati! Cine este vedeta care arata atat de sexy!

Publicat: 27 Nov. 2018, 13:07 Vedete

Are 3 copii si aproape 40 de ani dar arata demential. Imaginile sexy cu ea au devenit deja virale.

Kourtney Kardashian are 40 de ani si a facut un pictorial nud! Kourtney Kardashian este una dintre surorile Kardashian care si-au facut un imperiu cu corpurile lor.

Sora cea mare a „clanului” Kardashian, Kourtney, are aproape 40 de ani si tocmai a acceptat sa faca un pictorial incendiar pentru revista GQ, numarul din Ianuarie. Sexoasa bruneta si-a acoperit sanii cu parul si cu un brat in cateva imagini care pur si simplu te pot lasa fara respiratie.

La fel de incitante sunt si fotografiile cu ea stand complet goala pe jos intr-o pozitie foarte sexuala, cu posteriorul usor ridiat. Trebuie spus ca si ea ca si surorile ei a facut o avere din imagine si stie foarte bine sa pozeze si la fel de bine isi cunoaste toate atuurile, astfel pictorialul a fost unul foarte reusit.

Kourtney Kardashian are 40 de ani si a facut un pictorial nud!

Corpul ei aproape perfect la cei 40 de ani pe care urmeaza sa-i implineasca in cateva luni i-a facut pe barbati sa astepte cu nerabdare numarul revistei GQ din Mexic. Kourtney nu a ascus niciodata faptul ca isi lucreaza foarte intens corpul la sala inca din adolescenta si ca asta este principalul ei „secret”.

Desi posteaza aproape saptamanal poze sexy cu ea in costum de baie la piscina sau pe yaht, sora cea mare din familia Kardashian a reusit abia acum sa aiba primul ei pictorial in revista in care deja celelalte surori ale ei au aparut pe coperta.

Publicat: 27 Nov. 2018, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă