IREAL! Declarația uluitoare a unui preot despre persoanele homosexuale

Publicat: 22 ian. 2020, 13:26 Autor: Andreea Voicu Life

Vă vine să credeți sau nu, dar un preot din Cipru ar putea crea o adevărată revoltă în rândul populației.

Astfel că preotul Neophytos Masouras din Morphou, Cipru, susține că persoanele homosexuale apar după ce femeile gravide fac sex anal, potrivit Libertatea.

În prezent, preotul Neophytos Masouras est anchetat pentru comentarii homofobe, după ce vorbele sale au devenit virale pe internet.

”Copiii devin gay atunci când femeile au relații sexuale improprii în timpul sarcinii”, a spus episcopul în timpul unui discurs ținut la o școală elementară de pe insulă. Susținerile sale au fost precedate de alte considerente personale: ”o problemă, care de obicei se transmite de la părinți la copil. Se întâmplă în timpul relației dintre rude sau a sarcinii. Urmează un act sexual nenatural între părinți. Pentru a fi mai clar, sexul anal”.

Episcopul a continuat: ”atunci când femeia se bucură de raportul sexual, se creează o dorință, iar apoi dorința este transmisă copilului”. De asemenea, bărbatul a mai susținut că „bărbații gay au miros”.

Sursă foto: Captură Youtube

Publicat: 22 ian. 2020, 13:26 Autor: Andreea Voicu Life
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă