Ioniță de la Clejani a transmis un semnal de alarmă, după ce Fulgy a fost reținut de oamenii legii: ”Nu toată lumea care te pupă…”

Publicat: 16 Jun. 2021, 16:09 Vedete

Ioniță de la Clejani a făcut o serie de declarații, după ce fiul său, Fulgy, a fost reținut pentru o perioadă de către oamenii legii.

Ioniță de la Clejani a mărturisit în emisiunea lui Cristi Brancu faptul că mai multe persoane s-au perindat în dreptul locuinței lor, sunând la interfon. De asemenea, celebrul artist susține că ”unii îți lasă venin și sunt numai pe interes” și trage un semnal de alarmă către părinți.

„Dragiilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat…

Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faceți niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Cristi Brancu, scrie Antena Stars.

Ioniță și Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre situația fiului lor, Fulgy

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars despre comportamentul fiului lor, Fulgy. Dorind să deslușească misterul în care este învăluită situația fiului de la Clejani, părinții lui Fulgy au explicat faptul că scandalul pe care l-a provocat acesta este menit pentru a se ”promova ca-n America”. Totuși, tânărul a fost influențat și de anturajul în care a intrat.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 16 Jun. 2021, 16:09 Vedete
Pe aceeași temă