Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti? Autoritatile romane au extins cercetarile si in Italia VIDEO

Publicat: 30 iul. 2019, 16:42 Autor: madalina m. VIDEO

Controversele despre criminalul de la Caracal capata noi proportii. Autoritatile din Romania fac deja demersuri pentru a extinde cercetarile in Italia.

Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti? Autorul crimelor groaznice ar fi petrecut mult timp in Italia. Acolo, fostul mecanic auto ar fi intrat intr-o grupare de trafic de persoane. Dezvaluirile sunt cat se poate de socante!

Gheorghe Dinca are 66 de ani si le-a omorat pe Alexandra, de 15 ani, iar inainte, cu cateva luni in urma, pe Luiza, de 18 ani. Ambele faceau autostopul si au urcat in masina lui, marca Renault, avand incredere in aparitia fostului mecanic auto.

Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti?

Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti?

O femeie care a fost in apropiere de Gheorghe Dinca, in perioada in care el se afla in Bari, a facut cateva marturisiri neasteptate. Ea a povestit ca Dinca aducea tinere alaturi de alti membri ai gruparii. Acestea erau mintite ca vor avea grija de batrani. In realitate, erau trimise sa se protitueze. Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este suspect intr-o alta crima

Potrivit surselor, criminalul in serie ar avea interdictie de a mai calca in peninsula. Femeia care l-a cunoscut pe Dinca, in Italia, a mai povestit ca el isi facuse loc printre proxenetii din Bari. Era vorba de tinere romance, fara posibilitati materiale, care ajungeau acolo cu promisiunea ca vor ingriji batrani.

„Auzeam ca asta aduce fete si le da pe la italieni”

„Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le luau banii, le băteau. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua… nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor”, a declarat femeia, potrivit realitatea.net.

Se pare ca romancele care lucrau in Bari, in Italia, se temeau de Gheorghe Dinca, dar si de Mihai, care conducea reteaua de prostitutie, proxenetism si trafic de persoane.

„Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni”, a mai spus femeia. Cazul din Caracal e similar cu unul din Serbia! 

Publicat: 30 iul. 2019, 16:42 Autor: madalina m. VIDEO
Pe aceeași temă