Noi imagini cu criminalul din Caracal! I-a dus de nas pe anchetatori si le-a oferit foarte putine detalii la reconstiture

Publicat: 30 Jul. 2019, 11:16 Ciao.ro

De data aceasta Gheorghe Dinca nu a mai zambit si nici nu a raspuns la intrebarile unui reporter care l-a abordat inainte sa intre in Curtea de Apel

Noi imagini cu criminalul din Caracal! I-a dus de nas pe anchetatori! Criminalul Gheorghe Dinca a fost filmat astazi de dimineta la Curtea de Apel Craiova acolo unde impreuna cu avocatul sau a decis sa anuleze cererea de contestare a arestului preventiv.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă a depus contestaţie imediat după instituirea măsurii. Avocatul lui Dincă a revenit ulterior şi a precizat că clientul său îşi va retrage contestaţia la arestul preventiv deoarece înţelege gravitatea faptelor sale şi îşi asumă reponsabilitatea. Intre timp anchetatorii se pare ca nu au reusit sa scoata mai nimic de la el in timpul reconstituirii de ieri atunci cand au mers impreuna cu Dinca in locurile unde el sustine ca ar fi aruncat un cadavru in Dunare. Gheorghe Dinca a fost luat din Arest de anchetatori si dus in localitatea Corabia unde a refuzat sa coopereze cu autoritatile si sa le indice un loc exact unde a avut loc omorul sau depozitarea cadavrului.

Au stat mai bine de o oră și jumătate acolo, în Corabia, au fost atât pe câmp, cât și pe malul Dunării, în căutarea unor probe legate de uciderea Luizei, fata dispărută în aprilie, însă Gheorghe Dincă nu le-a oferit anchetatorilor informații concrete.

Noi imagini cu criminalul din Caracal! I-a dus de nas pe anchetatori!

„Partea care mie mi se pare surprinzătoare e abilitatea, la limita stranie, a acestui om de a îmbrobodi oamenii legii în diverse fragmente ale conversației. Regula în criminalistică e că făptașul va cauta să îmbrobodească și asta sugerează discernământ, discutând de-acum pe fond.” a declarat psihiatrul Gheorghe Dinca la Digi 24.

Publicat: 30 Jul. 2019, 11:16 Ciao.ro
Pe aceeași temă