Criminalul Gheorghe Dinca cere ingrijiri medicale in arest! Se plange ca politistii l-au lovit cu picioarele cand a fost arestat!

Publicat: 30 Jul. 2019, 10:27 Ciao.ro
Criminalul Gheorghe Dinca cere ingrijiri medicale in arest! Se plange ca politistii l-au lovit cu picioarele cand a fost arestat!

Criminalul are o strategie prin care spera sa castige cat mai mult timp, acum isi doreste sa fie internat pentru a i se face mai multe analize.

Criminalul Gheorghe Dinca cere ingrijiri medicale in arest! Gheorghe Dinca face tot ceea ce poate pentru a tergiversa ancheta in care este cercetat pentru omorul celor doua fete, Luiza si Alexandra.

In prima seara de audieri a cerut sa fie vazut de un medic dupa ce i s-a facut rau iar interogatoriul s-a oprit mai bine de cateva ore. Acum insa Gheorghe Dinca se plange ca resimte dureri puternice in zona coastelor si in piept. El a cerut sa fie dus la un spital pentru a i se face investigatii medicale dupa ce a reclamat ca in timpul retinerii lui anchetatorii l-ar fi lovit cu picioarele.

În următoarea perioadă, Dincă ar putea ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijirile medicale pe care bărbatul le solicită. Potrivit unor surse judiciare, Dincă acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Plangerea lui Dinca vine conform Mediafax la o zi dupa ce criminalistii si anchetatorii au mers impreuna cu el in locurile unde le-a spus ca a savarsit crimele pentru a face o reconstituire.

Criminalul Gheorghe Dinca cere ingrijiri medicale in arest!

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă.

Publicat: 30 Jul. 2019, 10:27 Ciao.ro
Pe aceeași temă