Halucinant! Criminalul Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei cand aceasta era impreuna cu un politist! „Mama soacra Alexandra este bine si urmeaza sa plece in Anglia”

Publicat: 30 Jul. 2019, 10:12 Ciao.ro
Halucinant! Criminalul Gheorghe Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei cand aceasta era impreuna cu un politist! „Mama soacra Alexandra este bine si urmeaza sa plece in Anglia”

Mintea diabolica a lui Gheorghe Dinca a elaborat un plan prin care incerca sa o convinga pe mama Alexandrei ca aceasta a plecat din tara.

Criminalul a sunat-o pe mama Alexandrei cand era impreuna cu un politist! Detalii cutremuratoare apar din ancheta crimelor din Caracal iar premeditarea cu care Gheorghe Dinca incerca sa-si acopere urmele este incredibila.

Mama fetei a fost sunată de Gheorghe Dincă exact în momentul în care femeia era alături de un polițist. Joi in jurul orei 10:00 mama Alexandrei era audiata de un politist dupa ce a instiintat autoritatile de disparitia fiicei sale. La ora 10:30, când un polițist era acasă la părinții Alexandrei și o audia pe mamă, încercând să afle mai multe date și cerea și fotografia fetei, chiar în acel moment mama Alexandrei este sunată de pe un număr de telefon, iar persoana respectivă i se adresează cu apelativul „mamă soacră” și îi spune că Alexandra este bine și că urmează să plece în Anglia „să facă bani”.

Conversatia a fost una foarte scurta iar Gheorghe Dinca a inchis rapid telefonul. Politistul prezent langa mama Alexandrei era agentul din satul Dobrosloveni iar dupa finalul convorbirii a incercat sa sune de pe telefonul lui pe numarul de pe care apelase criminalul dar nu a mai raspuns nimeni.

Criminalul a sunat-o pe mama Alexandrei cand era impreuna cu un politist!

Succesiunea halucinanta a evenimentelor continua atunci cand la nici jumatate de ora de la acest telefon pe care criminalul l-a dat mamei Alexandrei, fata suna la 112. Primul apel telefonic al Alexandrei la 112 a fost chiar la jumatate de ora dupa ce criminalul ii sunase mama.

Reușise între timp să-l convingă să meargă la farmacie să-i cumpere un unguent pentru rănile pe care le avea, probabil de la sârmele cu care a fost legată. A urmat o oră în care Alexandra a încercat să dea cât mai multe informații, în cele cinci convorbiri avute cu autoritățile, doar că la ultima dintre ele, prinsă asupra faptului, este ucisă de Gheorghe Dincă.

Marturia unei tinere sechestrate in masina

Publicat: 30 Jul. 2019, 10:12 Ciao.ro
Pe aceeași temă