Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este suspect intr-o alta crima

Publicat: 30 Jul. 2019, 16:03 Ciao.ro
Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este suspect intr-o alta crima

Vestile proaste nu se mai termina. Apar noi informatii despre crimele comise de Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este suspect intr-o alta crima. Barbatul a fost audiat de catre anchetatori cu privire la o alta crima, produsa in urma cu patru ani, in Craiova.

De data aceasta este vorba despre tanara Alexandra Goghez, o adolescenta de 17 ani gasita moarta in Parcul „Nicola Romanescu” din Craiova, in urma cu patru ani.

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este suspect intr-o alta crima

Adolescenta se incadra fix in tiparul criminalului. Avea 19 ani, statea in mediul rural si era foarte frumoasa. Moartea ei a fost sadica, aceasta a fost decapitata iar trupul ei a fost lasat intr-o zona cu vegetatie bogata din parc.

Inainte de a fi ucisa, Alexandra a fost jefuita si violata, iar cazul pare la indigo cu cel al Luizei si Alexandrei Macesanu. Atunci cand parintii fetei au anuntat disparitia acesteia, politistii le-au spus ca este normal pentru o fata de varsta ei sa plece de acasa.

Insa la doar cateva saptamani, adolescenta a fost gasita decapitata intr-un parc, spre disperarea parintilor, care au ramas traumatizati pe viata.

Noi imagini cu criminalul din Caracal! I-a dus de nas pe anchetatori si le-a oferit foarte putine detalii la reconstiture

„Poliţiştii ne-au spus că este în viaţă, dar am găsit-o la morgă într-un sac. Vinovaţii trebuie să plătească pentru ce au făcut. Vă daţi seama, să îţi omoare copilul la 17 ani… Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi.

Poţi să ai şi 10 copii, că tot te gândeşi la cel pe care l-ai pierdut. Văd o fetiţă în magazin şi mă gândesc că poate şi a mea era acum. Eu cred că a fost omorâtă”, a declarat Ilie Goghez, tatal Alexandrei.

Publicat: 30 Jul. 2019, 16:03 Ciao.ro
Pe aceeași temă