Gheorghe Dinca ar mai fi facut trei victime. Anchetatorii au descoperit alte pete de sange in casa acestuia din Caracal

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:19 Ciao.ro

Femeile identificate dupa noile pete de sange traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori.

Gheorghe Dinca ar mai fi facut trei victime. Ancheta in cazul de la Caracal continua, si se pare ca s-a identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

In acest sens procurorii au prelevat zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dinca, indeosebi pete de sange, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialistii in medicina legala indică cel putin alte trei victime ale lui Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca ar mai fi facut trei victime

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

Potrivit surselor Adevarul, aceste femei sunt in viata si chiar ar fi fost audiate de catre anchetatori iar una dintre victime este o femeia de 49 ani, din Brancoveni, judetul Olt, luata de acasa de Dinca, sub pretextul ca vrea sa-i dea de lucru in gradina.

Insa femeia, dupa ce a ajuns la ‘casa ororilor’ si la cateva ore de munca, a fost tarata in incapere, violata si batuta, iar la final agresorul a amenintat-o ca daca va dezvalui cuiva ce s-a intamplat o va omori. Femeia a povestit pe larg grozavia prin care a trecut si de ce timp de atatea luni de zile nu a depus plangere impotriva acestuia.

Celelalte victime ar fi fost tot fete sau femei lipsite de aparare iar una din acestea i-ar fi cazut cu tronc barbatului in urma cu multi ani, pe cand era doar o copila, parintii acesteia lucrand pentru Dinca in gospodarie, astfel ca aveau incredere s-o lase in preajma lui.

O a treia victima ar fi o fata de etnie roma, dintr-un cartier din Craiova in care mai multi oameni spun ca l-au vazut pe Gheorghe Dinca „privind” fetele de varstă mica, provenind din familii sarace, potrivit Adevarul.

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:19 Ciao.ro
Pe aceeași temă