Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti pentru o expertiza psihiatrica

Publicat: 31 iul. 2019, 14:50 Autor: Simona Ciao.ro
Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti pentru o expertiza psihiatrica

In decursul zilei de azi, Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde a fost supus unei expertize psihiatrice.

Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti. Se pare ca tot aici, acesta va primi si ingrijiri medicale, fiindca a motivat ca se simte rau.

Barbatul a fost adus sub escorta la Penitenciarul Jilava iar surse judiciare au precizat ca Gheorghe Dinca va fi supus unui control general medical amanuntit.

Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti

Dupa aceea va fi dus la sediul Institutului National de Medicina Legala (INML) pentru a i se pute face expertiza psihiatrica necesara.

Cum a omorat-o criminalul din Caracal pe Alexandra, de fapt! Detalii cutremuratoare

Barbatul a acuzat dureri la nivelul coastelor si al pieptului si a spus ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori, fiindca atunci cand acestia au decins la locuinta sa pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele in momentul imobilizarii.

Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora: „Nu avem concluzii cu privire la testele ADN”

Se va relua reconstituirea dupa ce acesta va primi ingrijirile medicale solicitate. In schimb, la reconstituirea de luni, anchetatorii nu au putut parcurge traseul evenimentelor si au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dinca.

Gheorghe Dinca avea permis de 40 de ani si nicio sanctiune! Cum l-a reinnoit in 2018 daca fusese internat la Psihiatrie de mai multe ori?!

Surse medicale din judetul Olt sustin ca Gheorghe Dinca a fost pacient la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina de mai multe ori. Ultima lui internare a avut loc in aprilie 2010.

Gheorghe Dinca ar fi fost internat cu sindromul anxios depresiv dar in spital medicii i-au mai pus un diagnostic de „tulburari mentale si de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic”, a declarat, pentru Mediafax, Florin Hoară, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor din Olt.

 

Publicat: 31 iul. 2019, 14:50 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×