Gheorghe Dinca avea permis de 40 de ani si nicio sanctiune! Cum l-a reinnoit in 2018 daca fusese internat la Psihiatrie de mai multe ori?!

Publicat: 31 iul. 2019, 11:46 Autor: D. C. Ciao.ro
Gheorghe Dinca avea permis de 40 de ani si nicio sanctiune! Cum l-a reinnoit in 2018 daca fusese internat la Psihiatrie de mai multe ori?!

Autoritatile incearca sa puna cap la cap mai multe informatii despre Gheorghe Dinca si sa stabileasca exact cum a actionat. Inca nu este clar cum au fost ucise fetele si unde sunt cadavrele!

Gheorghe Dinca avea permis de 40 de ani si nicio sanctiune! Gheorghe Dinca incepe sa fie cercetat de autoritati in toate aspectele vietii lui in dorinta lor de a gasi cat mai multe elemente care sa-i ajute in rezolvarea crimelor din Caracal.

Ucigasul Alexandrei si al Luizei se pare ca nu a avut nicio problema in 2018 in a-si obtine toate actele medicale necesare pentru reinnoirea permisului auto. De ce este important acest aspect? Pentru ca la readobandirea permisului auto care expira soferii au nevoie si de avizul psihologic. Surse medicale din judetul Olt sustin ca Gheorghe Dinca a fost pacient la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina de mai multe ori. Ultima lui internare a avut loc in aprilie 2010. Gheorghe Dinca ar fi fost internat cu sindromul anxios depresiv dar in spital medicii i-au mai pus un diagnostic de „tulburari mentale si de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic”, a declarat, pentru Mediafax, Florin Hoară, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor din Olt.

Gheorghe Dinca avea permis de 40 de ani si nicio sanctiune!

Ancheta este in derulare iar chiar astazi Gheorghe Dinca a fost adus la Bucuresti la penitenciarul Jilava pentru a se stabili in urma unei expertize psihiatrice daca a avut sau nu discernamant in momentul savarsirii faptelor.

Publicat: 31 iul. 2019, 11:46 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă