Cu el trebuia sa se intalneasca Alexandra in Caracal! Iubitul fetei este devastat: „Am tinut foarte mult unul la altul, sunt socat!”

Publicat: 31 iul. 2019, 10:56 Autor: D. C. Ciao.ro
Cu el trebuia sa se intalneasca Alexandra in Caracal! Iubitul fetei este devastat: Am tinut foarte mult unul la altul, sunt socat!

Alexandra si Marian aveau o relatie de mai bine de 1 an iar el este devastat dupa pierderea ei. A asteptat-o ore intregi in Caracal dar ea nu a mai ajuns.

Prietenele Alexandrei stiau ca ea are o relatie cu Marian, iubitul ei de la liceul Tehnic din Caracal si ca urmau sa se vada in ziua in care ea a fost rapita.

Alexandra Macesanu urma sa se vada miercuri la pranz cu Marian, prietenul ei, dar nu a mai ajuns niciodata. Ultima data cand a fost vazuta in viata a fost miercuri dimineata cand s-a urcat in masina criminalului Gheorghe Dinca. Prietenul ei, Marian, a venit la Caracal tot cu ocazia si el pentru ca statea intr-un sat de langa, Resca. Cei doi se cunosteau de mai bine de 1 an si de atunci au devenit iubiti. El face parte din ansamblul popular din Reşca, iar Alexandra dansa în ansamblul folcloric din Dobrosloveni si asa s-au cunoscut la un eveniment al scolilor de dans. Marian este în stare de şoc după tragedia Alexandrei. Încă nu a găsit puterea de merge să aprindă o lumânare în fața porții lui Gheorghe Dincă, acolo unde familia și prietenii fetei i-au adus un ultim omagiu.

„În ziua aceea trebuia să-mi iau costumele de la teatru, că aveam miercuri seară turneu, apoi trebuia să merg la meditații. Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns.

Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi. Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta”, a declarat Marian pentru Libertatea.

„Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, a mai povestit băiatul de 18 ani.

Publicat: 31 iul. 2019, 10:56 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă