CUTREMUR! Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane în Italia! Marturia unei femei care arunca in aer cazul crimelor din Caracal!

Publicat: 31 iul. 2019, 10:39 Autor: D. C. Ciao.ro
CUTREMUR! Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane în Italia! Marturia unei femei care arunca in aer cazul crimelor din Caracal!

O noua pista se contureaza pentru anchetatori. Gheorghe Dinca este posibil sa faca parte dintr-un lant de trafic de persoane.

Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane. O romanca stabilita in Italia arunca bomba in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca ar fi implicat intr-un lant de trafic de persoane.

Femeia care este stabilita in Italia nu a vrut sa dea mai multe detalii despre ea intr-o interventie telefonica la Digi 24. Informatiile pe care ea le detine despre Gheorghe Dinca sunt ca pe perioada cat s-a aflat in Italia ar fi fost in anturajul unui traficant de persoane. Ceea ce pana acum era doar o suspiciune de-a tuturor celor care erau interesati de acest caz pare sa se lege acum intr-o adevarata pista pentru anchetatori.

Femeia a povestit pentru Digi 24 ceea ce stie despre Gheorghe Dinca

– În general luau fete din astea fără soți, despărțite sau copile din astea mai…
– Din România spuneți, nu? Și le aduceau în Italia?
– În general veneau fetele pentru un loc de muncă, că așa le promiteau.

Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti?

Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane.

– Și Dincă, ăsta, făcea și el parte din anturaj, adică facea același lucru și el?
– Da, din anturajul lui Mihai (Zamfir, n.r.). Era și ăla pe acolo.
– Ăsta fiind Gheorghe Dincă? Erau prieteni? Lucrau împreună?
– Da, da, da.
– Prin ce an se întâmpla?
– 2011 a fost treaba. Fetele când le vedeau pe persoanele astea fugeau, adică se îndepărtau, că e mai bine să eviți decât… Le bătea acolo în mijlocul străzii.

Dinca a avut interdictie timp de 5 ani de a mai intra in Italia dupa ce in 2011 ar fi incercat sa agreseze o tanara. Cunoscuti din sat sustin ca el ar fi plecat cu sotia si cei trei baieti ai sai in Italia la inceputul anilor 2000. Acolo insa el a avut o relatie cu o alta femeie, tot romanca si ar fi ajuns in atentia autoritatilor dupa ce a fost prins incercand sa abuzeze de fiica femeii.

Publicat: 31 iul. 2019, 10:39 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×