Socant! Gheorghe Dinca a fost filmat chiar inainte sa o ucida pe Alexandra! Plecase la farmacie! A fost condus de un alt sofer cu o alta masina!

Publicat: 31 iul. 2019, 09:56 Autor: D. C. Ciao.ro

Cazul crimelor de la Caracal se complica pe zi ce trece iar pe masura ce apar mai multe probe lucrurile nu sunt deloc mai simple.

Gheorghe Dinca a fost filmat chiar inainte sa o ucida pe Alexandra! Digi 24 a publicat o serie de imagini de pe camerele de luat vederi din trafic in care poate fi surprins criminalul Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra era sechestrata la el in garaj!

Din informatiile anchetatorilor se pare ca acesta este drumul pe care barbatul l-a facut la farmacie, atunci cand Alexandra l-a trimis sa-i cumpere o crema pentru ranile de la maini pe care le avea de la sarma cu care o legase. În imagini este surprins Gheorghe Dincă, dimineață, în timp ce merge pe jos, după ce coboară din mașină și se îndreaptă spre farmacie. Câteva ore mai târziu, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere apare și un autoturism albastru din care coboară suspectul principal al crimelor din Caracal.

Pe imagini se poate vedea cum criminalul ajunge la farmacie dimineata in jurul orei 8:40, dar coboara din masina, ezita, se intoarce la automobil unde mai sta putin dupa care pleaca spre farmacie. Dupa ce iese din farmacie Gheorghe Dinca nu se mai intoarce la masina lui si alege sa mearga pe jos acasa, drum care se pare ca a fost destul de lung, mai bine de 2 ore.

Gheorghe Dinca a fost filmat chiar inainte sa o ucida pe Alexandra!

In tot acest timp Alexandra a sunat la 112 iar dupa spusele criminalului acesta a ucis-o atunci cand s-a intors acasa si si-a dat seama. Imaginile in care apare Dinca mai il surprind in alt punct din Caracal la ora 13:00, atunci cand dupa spusele lui Alexandra era deja moarta. Aici se vede coborand dintr-o masina albastra, este masina unui vecin pe care l-a rugat sa-l duca pana in oras pentru ca si-a „uitat” masina. Anchetatorii l-au interogat deja pe vecinul care l-a transportat cu masina dar nu se stie exact ce au obtinut de la el.

Publicat: 31 iul. 2019, 09:56 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă