Sora criminalului din Caracal il considera nevinovat! „Ii este frica sa spuna adevarul! A declarat asa ca sa scape! Sunt alti complici care au facut ceva la el in curte”

Publicat: 31 iul. 2019, 09:27 Autor: D. C. Ciao.ro

Femeia este de parere ca fratele ei nu ar fi in stare sa faca de unul singur toate lucrurile pe care a recunoscut ca le-a facut celor doua fete, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Sora criminalului din Caracal il considera nevinovat! Sora lui Gheorghe Dinca are un scenariu care incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur in spatiul public, acela ca el face parte dintr-o retea si ii este frica de consecinte.

Ioana Barbulescu a declarat ca ea il considera nevinovat si ca fratele ei a declarat ca le-a ucis pe fete ca sa ascunda alti oameni implicati in acest caz. Femeia îl descrie pe bărbatul de 66 ani drept un bărbat gospodar şi recunoaşte că, deşi nu l-a mai vizitat de mult, îi e greu să accepte haosul găsit în curtea lui. „Are o casă normală, cu geamuri, cum are fiecare om. Nu avea lemne sau alte prostii, ce se spune acum la televizor“, a spus femeia, insistând pe faptul că fratele ei este un om priceput, că îi plăcea să-şi îngrijească gospodăria şi că acesta şi este, de altfel, motivul pentru care s-ar fi întros din Italia, pentru că „îşi lăsase casa singură“

„L-am chemat aici la mine acasă, a venit, am râs, am vorbit, nu părea abătut, nu părea supărat, eu nu cred că fratele meu ar fi făcut asta, sigur a recunoscut că le-a omorât pe fetele alea pentru că poliţiştii l-au terorizat şi a vrut să scape de plimbatul ăsta de colo până colo“, a declarat femeia, care crede că fratele ei ar proteja pe altcineva.

Sora criminalului din Caracal il considera nevinovat!

„El sigur a declarat să scape, poate şi de alţi complici, care or fi făcut ceva la el în curte şi lui îi e frică să spună adevărul, că poate se gândeşte că el acum scapă, dar după aia, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el“, a mai spus femeia.

„Eu nu ştiu vreodată, de când îmi ştiu eu fratele, să fi fost internat la Psihiatrie cu vreo problemă la cap. Sunt numai invenţii. Fratele meu a plecat cu toată familia în Italia, nu ştiu ce au făcut acolo, dar el s-a întors în România pentru că avea grija casei, că rămăsese singură, fără ca cineva să mai aibă grijă de ea. Fratele meu era un om gospodar, îi plăcea să pună legume, punea roşii, ardei, îi plăcea să facă preparate, îmi trimitea şi mie de multe ori“, a mai spus Ioana Barbulescu, sora criminalului, demontand o alta ipoteza care a aparut in ancheta.

Publicat: 31 iul. 2019, 09:27 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă