Sora lui Gheorghe Dinca nu-l crede vinovat! A facut dezvaluiri ireale despre criminalul din Caracal

Publicat: 30 iul. 2019, 19:45 Autor: madalina m. News

Gheorghe Dinca este acuzat de crima, in cazul Alexandrei si cel al Luizei. Ambele adolescente au facut autostopul si au sfarsit in mod tragic, dupa ce au urcat in masina lui.

Sora lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri neasteptate. Femeia spune ca nu isi crede fratele in stare de faptele socante de care a fost acuzat. Mai mult, ea nu crede ca fostul mecanic auto le-a ucis pe fetele de 15 si 18 ani, pe care le-a sechestrat si violat.

In prezent, Gheorghe Dinca este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat. Intr-un butoi din locuinta lui au fost gasite oase calcinate, dinti de natura umana, dar si bijuterii.

Gheorghe Dinca a fost internat la Psihiatrie, de cateva ori!

Mama Alexandrei Macesanu le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Au fost multiple dovezi gasite si in masina pe care criminalul o conducea, in momentele in care a rapit-o pe Alexandra.

Sora lui Gheorghe Dinca nu-l crede vinovat!

Sora lui Gheorghe Dinca nu-l crede vinovat

Sora criminalului se numeste Ioana Barbulescu si este ajunsa la o varsta considerabila. Femeia a vorbit despre fratele ei, pe care l-a descris drept un om gospodar care avea grija de casa lui. Ea este convinsa ca Dinca este nevinovat si ca ar fi facut declaratiile in fata anchetatorilor dintr-un alt motiv.

Criminalul si-ar fi recunoscut faptele pentru a ascunde alti oameni implicati in acest caz. Barbatul este acuzat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, din Dobrosloveni, dar si pe Luiza Melencu, de 18 ani, din Diosti, judetul Dolj.

Ruda lui Dinca l-a mai descris drept un om gospodar, priceput, si caruia ii placea sa isi ingrijeasca gospodaria, dar si ca acesta a fost si motivul pentru care s-a intors din Italia. Se pare ca avea pareri de rau deoarece „isi lasase casa singura„. Gheorghe Dinca, implicat intr-o retea de proxeneti?

„El sigur a declarat să scape, poate şi de alţi complici, care or fi făcut ceva la el în curte şi lui îi e frică să spună adevărul, că poate se gândeşte că el acum scapă, dar după aia, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el”, spune sora criminalului.

„Fratele meu era un om gospodar, îi plăcea să pună legume, punea roşii, ardei, îi plăcea să facă preparate, îmi trimitea şi mie de multe ori.”, a mai spus batrana, potrivit observator.tv.

Publicat: 30 iul. 2019, 19:45 Autor: madalina m. News
Pe aceeași temă