Ce se intampla? Mama Luizei a primit azi un SMS, in care i se spunea ca fiica ei traieste

Publicat: 30 Jul. 2019, 17:21 Ciao.ro

Astazi, 30 iulie, mama Luizei a fost data peste cap atunci cand a primit un SMS misterios.

Mama Luizei a primit azi un SMS. In SMS=ul cu pricina se spunea ca Luiza este in viata, astfel ca a sunat la 112 iar politia a plecat de urgenta spre adresa indicata.

Alerta s-a dovedit a fi insa falsa, fiindca la adresa indicata nu era nici urma de Luiza, in schimb, au fost asteptati de un barbat misterior.

Mama Luizei a primit azi un SMS

Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni

Acesta le-a declarat oamenilor legii ca voia doar s-o ajute pe mama cu mai informatii. Se pare ca barbatul ar fi acelasi cu cel care a postat zilele trecute un video pe Youtube in care il lauda si sustinea pe Gheorghe Dinca pentru faptele comise.

Politistilor nu le-a ramas altceva de facut decat sa il legitimeze pe barbat si sa plece de la adresa indicata, fara a-l retine pe autorul mesajului fals.

Mama Luizei este distrusa de durere: „Sa li se-ntample si lor ce mi s-a-ntamplat mie”

Dupa ce criminalul din Caracal a recunsocut ca a ucis cele doua fete, parintii acestora au intrat intr-un soc. Luiza este adolescenta care a disparut la data de 14 aprilie iar in momentul in care mama acesteia a aflat cu certitudine ca fiica ei este moarta aceasta a clacat.

Femeia n-a putut sa mai taca si a aruncat vorbe grele, facand noi declaratii jurnalistilor aflati la Caracal in fata curtii criminalului. Mama fetei a venit din nou la Caracal, ca in fiecare zi, la poarta casei ororilor unde s-a facut un adevarat altar. Aceasta a fost insotita de sora Luizei dar si de alte rude.

Publicat: 30 Jul. 2019, 17:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă