Mama Luizei este distrusa de durere: „Sa li se-ntample si lor ce mi s-a-ntamplat mie”

Publicat: 29 Jul. 2019, 17:53 Ciao.ro
Mama Luizei este distrusa de durere: „Sa li se-ntample si lor ce mi s-a-ntamplat mie”

Dupa ce criminalul din Caracal a recunsocut ca a ucis cele doua fete, parintii acestora au intrat intr-un soc.

Mama Luizei este distrusa de durere. Luiza este adolescenta care a disparut la data de 14 aprilie iar in momentul in care mama acesteia a aflat cu certitudine ca fiica ei este moarta aceasta a clacat.

Femeia n-a putut sa mai taca si a aruncat vorbe grele, facand noi declaratii jurnalistilor aflati la Caracal in fata curtii criminalului. Mama fetei a venit din nou la Caracal, ca in fiecare zi, la poarta casei ororilor unde s-a facut un adevarat altar. Aceasta a fost insotita de sora Luizei dar si de alte rude.

Mama Luizei este distrusa de durere

Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni

„Îmi fac eu singură dreptate, jur!” a spus mama acesteia cu durere in glas. Vreme de patru luni femeia a mers la anchetatori pentru a afla vesti despre Luiza, care a disparut intr-o zi de duminica, in Caracal.

„Să li se-ntâmple şi lor ce mi s-antâmplat mie, atât le doresc, a toţi cei care au lucrat la acest caz…Există, sau nu mai există, e vie, sau e moartă? Să ştiu şi eu ce-ngrop. Păi, ce-ngrop? Îngrop un sicriu c-o poză pe el! Să facem şi noi datinile, cum se face la noi…”, a mai spus aceasta, care nu a fost pusa la curent cu ceea ce se intampla in cazul Luizei, femeia afland din presa toate informatiile noi.

Sora Luizei Melencu arunca bomba: „M-a sunat Politia de la Cosoveni, pe mine, ieri dimineata, ca de ce ii acuzăm pe ei ca nu s-a facut dreptate”

Aceasta, cu durere in suflet, a povestit cum politistii au luat-o la rost pentru ca ii acuza de uciderea Luizei si pentru faptul ca nu s-au implicat deloc in gasirea si salvarea ei.

Aceasta a spus ca un politist din Coseveni a sunat-o in decursul zilei de ieri pentru a-i reprosa faptul ca familia ei a declarat pe „nedrept” ca Politia Coseveni nu a facut nimic pentru rezolvarea cazului.

„M-a sunat Poliţia de la Coşoveni, pe mine, ieri dimineaţă, că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate. Ce dreptate au făcut ei? Au lăsat două fete să moară? (…) Că de ce a dat mama declaraţii”, a spus sora Luizei, conform stirileprotv.ro.

Publicat: 29 Jul. 2019, 17:53 Ciao.ro
Pe aceeași temă