Adriana Saftoiu: „Nu cred nimic din ce ni se serveste public! Acel monstru nu e singur!”

Publicat: 31 iul. 2019, 10:27 Autor: D. C. Ciao.ro
Adriana Saftoiu: Nu cred nimic din ce ni se serveste public! Acel monstru nu e singur!

Mai multe persoane publice lanseaza teorii referitoare la rasturnari spectaculoase de situatie in cazul criminalului din Caracal.

Adriana Saftoiu: „Nu cred nimic din ce ni se serveste public!” Apar din ce in ce mai multe voci care sustin ca mai multe elemente din ancheta nu se leaga, iar declaratiile criminalului sunt contradictorii cu faptele.

Adriana Saftoiu, deputat PNL, a fost doar una dintre cele mai cunoscute persoane publice care ia atitudine si spune ce gandeste vis-a-vis de acest caz. Teoriile care sunt dezbatute in spatiul public dar pe care cu siguranta si anchetatorii le iau in considerare se refera si la eventuali complici si la posibilitatea ca fetele sa fie traficate. Mai multi specialisti sustin ca Gheorghe Dinca nu ar fi putut sa incinereze trupul Alexandrei intr-un butoi de tabla in curtea casei lui.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci… cazul, cazul, oameni buni… e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Și cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris, marți, pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Adriana Saftoiu: „Nu cred nimic din ce ni se serveste public!”

Politistii nu exclud nicio varianta si continua sa mearga pe toate pistele pe care le au. Astazi criminalul Gheorghe Dinca este adus la penitenciarul Jilava din Bucuresti pentru o expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul savarsirii faptelor.

Un alt lucru suspect este ca reconstituirea crimelor de ieri din judetul Olt a durat foarte putin si Gheorghe Dinca nu le-ar fi oferit anchetatorilor foarte multe detalii. Pana in acest moment nu se stie sigur ce a facut cu cadavrele si nici unde au fost aruncate ramasitele lor.

Publicat: 31 iul. 2019, 10:27 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă