Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Maceseanu. Ce spune Vladimir Belis, fost director IML

Publicat: 31 iul. 2019, 09:59 Autor: M.I. News 4
Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Maceseanu. Ce spune Vladimir Belis, fost director IML

Doctorul Vladimir Belis, fost director al IML, sustine ca este prea putin probabil ca din osemintele ridicate din curtea criminalului din Caracal sa poata fi gasite probe ADN.

Mai mult, chiar daca va fi gasit material ADN posibilitatea ca rezultatele sa indice o concluzie certa este una foarte mica, spune reputatul specialist.

Profesorul Belis a declarat marti seara, la Antena 3, ca in opinia sa nu se vor gasi datele necesare identificarii cadavrului tinerei Alexandra Macesanu si ca fata ar putea sa fie, de fapt, in viata.

“Eu cred ca nu se va nu se va gasi material biologic sau daca se va gasi nu va duce la o identificare certa a persoanei. Eu am un dubiu asupra mortii fetei. Daca nu avem cadavru, mergem pe supozitii. Dinca nu poate fi acuzat de crima cata vreme nu avem nicio existenta a unui cadavru. Nici Cioaca nu a fost acuzat de crima, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru ca nu s-a gasit cadavrul”, a declarat Belis la Antena 3.

Dinca trage de timp!

Si fostul director al crematoriului Vitan Barzesti crede ca fata de 15 ani ar putea fi in viata. Gheorghe Ionel a declarat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca Dinca trage de timp sa acopere niste urme si sa dea posibilitatea altor complici sa o scoata pe fata din tara.

Duminica seara, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra Macesanu joi, in jurul orei 12.00, dupa ce a surprins-o cu telefonul, apoi a incinerat-o. Sunt indicii ca barbatul a actionat similar si in cazul Luizei.

Ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal sunt acum analizate la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici.

Anchetatorii spun ca rezultatele analizelor vor fi gata cel mai tarziu vineri.

Publicat: 31 iul. 2019, 09:59 Autor: M.I. News 4
Pe aceeași temă
×