Gluma macabra care face valuri acum pe Facebook! „Sunt Alexandra, nu sunt moarta!”

Publicat: 31 iul. 2019, 12:57 Autor: D. C. Ciao.ro
Gluma macabra care face valuri acum pe Facebook! Sunt Alexandra, nu sunt moarta!

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sfarsitul acestei anchete insa pana atunci teribilistii incearca sa atraga atentia facand glume proaste pe net.

Gluma macabra cu Alexandra care face valuri acum pe Facebook!  Isteria nationala pe care a facut-o cazul celor doua fete rapite si ucise in Caracal i-au facut pe unii sa creada ca pot face glume „de succes” pe Facebook cu acest subiect.

Dupa ce inca nu se stie exact unde sunt cadavrele celor doua fete sau ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza au izbucnit scenariile in care internautii cred ca fetele au fost scoase din tara de o retea de traficanti de carne vie. Ca sa alimenteze aceste zvonuri si scenarii, cineva pe Facebook a postat si distribuit in mai multe grupuri un mesaj ca si cum ar fi fost Alexandra Macesanu. Intr-o scurta postare pe Facebook care s-a viralizat rapid presupusul autor al „glumei” a scris ca si cum ar fi fost Alexandra.

Postarea ar veni chiar din partea Alexandrei, care anunță faptul că trăiește și se află în Italia. „Te rog, ajută-mă. Sunt Alexandra, nu sunt moartă. Sunt în Italia, nu știu zona. Am găsit un telefon avea Facebook-ul ăsta pe el. Anunță-mi familia, te rog. Luiza e cu mine aici”, se arată în mesajul care a scandalizat mulți oameni.

Gluma macabra cu Alexandra care face valuri acum pe Facebook!

Ulterior dupa ce mai multi utilizatori s-au alarmat si au inceput sa scrie contului care a postat mesajul, autorul a recunoscut ca totul a fost doar o farsa. Gluma proasta s-a terminat cu mai multe mesaje in care autorul este criticat pentru postarea in care se da drept Alexandra.

Anchetatorii verifica la acest moment mai multe piste si nu au eliminat inca definitiv ipoteza ca Alexandra ar fi putut fi scoasa din tara. Crimele sunt in prezent recunoscute de criminal dar se asteapta rezultatele probelor ADN pentru a stabili exact ce s-a intamplat cu fetele.

Publicat: 31 iul. 2019, 12:57 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă