Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora: „Nu avem concluzii cu privire la testele ADN”

Publicat: 31 iul. 2019, 14:25 Autor: Simona Ciao.ro
Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora: Nu avem concluzii cu privire la testele ADN

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la cazul din Caracal.

Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora. Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Felix Banila, a dat noi informatii.

„Am convocat această conferință pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește evoluția anchetei din cazul Caracal. Ne exprimăm regretul pentru situația în care sunt puse cele două victime.

Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora

Procurorul-sef DIICOT, declaratie de ultima ora:

Astăzi, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Spitalul-penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice.

Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că până în acest moment nu avem nici măcar concluzii preliminare ale testelor genetice și antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la fața locului. Urma să vă asigur că odată ce vom primi măcar concluzii preliminare vă vom comunica numaidecât.

Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! „Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case la trei case distanta de cea a lui Dinca

Prioritar pentru noi este aflarea adevărului și stabilirea adevărului prin probe temeinice. Vreau să vă asigur că nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă pe care o putem afla inclusiv din presă.

Sunt multe informații care se vehiculează în spațiul public, deși procurorii noștri lucrează neîncetat, încă de pe 27 iulie, împreună cu ofițerii și agenții de poliție judiciară.” a spus acesta, potrivit Antena3.

Publicat: 31 iul. 2019, 14:25 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă