Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! „Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case la trei case distanta de cea a lui Dinca”

Publicat: 31 iul. 2019, 13:07 Autor: D. C. Ciao.ro
Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case la trei case distanta de cea a lui Dinca

Politia s-a hotarat ca de data asta sa nu mai aiba o atitudine refractara si sa investigheze fiecare pista ce i se ofera.

Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! „Faceti ceva, Alexandra traieste” O femeie din Caracal stabilita in Cipru a transmis mesaje politiei prin care ii alerta ca Alexandra traieste si ca se afla in apropierea locului unde anchetatorii cerceteaza.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit de Poliţie miercuri la prânz. Fara sa mai stea pe ganduri politistii au pornit in zona si au inceput sa faca perchezitii la mai toate casele din zona pentru a elimina absolut orice pista care i-ar putea duce la rezolvarea cazului.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat pentru Adevarul un vecin de-al criminalului în curtea căruia s-au făcut verificări.

Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! „Faceti ceva, Alexandra traieste”

Sunt mai multe elemente in ancheta care nu se leaga. Faptul ca Gheorghe Dinca nu ar fi fost capabil sa incinereze un cadavru intr-un timp atat de scurt fara ca cineva sa-si dea seama, faptul ca nu le-a dat anchetatorilor niciun detaliu despre crime si faptul ca multe dintre declaratiile sale se contrazic unele cu altele. La momentul acesta toate ipotezele sunt anchetate de politie chiar daca unele dintre ele pot fi simple glume sau teribilisme pe care diversi necunoscuti le fac.

Publicat: 31 iul. 2019, 13:07 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă