Fotografia care a făcut senzație pe Facebook! Flori aruncate la gunoi în prima zi de școală: „Ați aruncat banii pe flori”

Publicat: 10 Sep. 2019, 15:05 News 2
Fotografia care a făcut senzație pe Facebook! Flori aruncate la gunoi în prima zi de școală: Ați aruncat banii pe flori

Agitație, pregătiri și multă preocupare a părinților pentru ca micuții lor să se prezinte corespunzător în fața doamnelor educatorelor, învățătoarelor, profesoarelor alături de care vor petrece următorul an școlar.

Flori aruncate la gunoi în prima zi de școală. Florile, ingredient principal în tot acest decor. Cele mai multe cadre didactice pleacă acasă „sub povara” buchetelor imense pe copiii le oferă cu drag.

Flori aruncate la gunoi în prima zi de școală

Din păcate, pentru unele doamne sau domnișoare, care au ales această carieră, aceste flori nu înseamnă nimic, dovadă faptul că acestea au ajuns la tomberonul de gunoi aproape instantaneu după ce festivitatea s-a încheiat.

Fotografia care a făcut senzație pe Facebook!

O fotografie postată pe internet a strâns o sumedenie de reacții și este însoțită de un comentariu pe măsura impactului pe care l-a avut imaginea:

„Și? Azi, de ziua frumuseții, ați aruncat banii pe flori și ați trimis copiii la școală în mod corespunzător? Le recunoașteți vreunu’?
Și? Dacă mai făceau zece pași și le ofereau la întâmplare pe strada… ce le durea?

foto: autor necunoscut”.

Publicat: 10 Sep. 2019, 15:05 News 2
Pe aceeași temă