Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a fost abuzată! „Totul a devenit încețoșat…”

Publicat: 17 Sep. 2020, 13:55 Vedete

O vedetă de top a făcut mărturisiri incredibile despre viața sa. Tânăra care are un succes incredibil a povestit cum ar fi fost abuzată de către un bărbat.

Frumoasa Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a făcut mărturisiri incredibile despre perioada când ar fi fost abuzată de către un bărbat. Incidentul a avut loc în anul 2012, chiar la începutul carierei sale.

„Agentul meu mi-a spus să cumpăr un bilet de autobuz din Penn Station și să mă duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume Jonathan Leder mă va lua. Avea să facem o sesiune foto în Woodstock, pentru o revistă de artă (Darius) și trebuia să rămân peste noapte la el”, povestea Emily, arată gsp.

„Mi-era frig și tremuram sub o pătură. Jonathan și cu mine eram pe o canapea și i-am simțit textura blugilor pe picioarele mele goale. După aia, totul a devenit încețoșat. Nu îmi aduc aminte să îl fi sărutat, dar țin minte că m-am trezit cu degetele lui în mine”, a mai povestit modelul.

Ce nu știai despre Emily Ratajkowski, unul dintre cele mai populare modele din lume

Mai mult decât atât, în anul 2018, Emily Ratajkowski s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, și anume Sebastian Bear-McClard, un actor și producător care a lucrat alături de Robert Pattinson pentru filmul „Good Times”.

Numele întreg al modelului este Emily O’Hara Ratajkowski și și-a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în sânii goi în videoclipul „Blurred Lines”, al lui Robin Thicke.

Recent, Emily Ratajkowski a participat la Met Gala 2019 aproape goală, fiind îmbrăcată într-o ținută mai veche purtată de Cher, în tinerețe, dintr-un material transparent. Atunci, modelul nu purta lenjerie intimă!

Publicat: 17 Sep. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă