VIDEO! Femeia corpolenta care este instructor de dans la bara! Cum arata si cat de bine se descurca sa danseze sexy!

Publicat: 24 Sep. 2018, 13:07 News 3

Prejudecatile despre femeile corpolente vor fi puse greu la incercare dupa ce o sa o vezi pe tipa asta dansand la bara.

Femeia corpolenta care este instructor de dans la bara! Cum arata? Desi pentru multe femei cu cateva kilograme in plus dansul la bara este aproape imposibil, domnisoara din imagine nu s-a lasat descurajata si a reusit sa-si indeplineasca visul.

Eda Marbury danseaza la bara de 5 ani si in ultimul dintre ei a ajuns deja sa fie instructoare de dans la bara pentru alte femei. “Pentru mine dansul la bara a fost declansatorul care m-a facut sa incep sa am incredere in mine. M-a facut sa am incredere in ceea ce port si toate activitatile mele de zi cu zi.” a declarat Eda care acum este intr-un proces de pierdere in greutate destul de accelerat. Miscarile ei la bara sunt incredibil de naturale si par foarte firesti, dar s-a chinuit mai bine de 5 ani pentru a putea sa arate atat de natural la bara.

Ceea ce este si mai socant este faptul ca in trecut Eda a fost anorexica mai bine de 6 ani si dupa ce si-a intalnit dragostea vietii a cazut in cealalta extrema si a inceput sa manance necontrolat luand enorm in greutate. “M-am luptat foarte mult timp cu faptul ca nu ma mai simteam deloc sexy. Ma chinuiam sa ma imbrac in fiecare dimineata” a continuat ea sa povesteasca despre experienta pe care a trait-o de cand s-a ingrasat.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Sep. 2018, 13:07 News 3
Pe aceeași temă