Familia Iorgulescu este daramata de durere! Vestea primita azi despre starea de sanatate a lui Mario i-a pus la pamant

Publicat: 16 sept. 2019, 10:26 Autor: Simona Vedete

In urma cu cateva zile, fiul presedintelui LPF a provocat un tragic accident rutier, soldat cu moarte lui Dany Vicol.

Familia Iorgulescu este daramata de durere! In acest moment, Mario Iorgulescu se afla internat la spitalul Elias din Bucuresti, iar starea lui nu este deloc buna.

Medicii fac mari eforturi pentru a-l stabiliza, insa sansele nu par a fi de partea sa, fiindca organismul acestuia este pe punctul de a ceda, fiindca rinichii lui nu mai functioneaza.

Familia Iorgulescu este daramata de durere!

Astfel ca medicii au fost nevoiti sa-l conecteze la aparate pentru a-i face dializa, potrivit Antena3. Surse din cadrul spitalului Elias afirma ca starea lui Mario Iorgulescu este critica iar riscul de deces a crescut.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa lui Iorgulescu: „Daca junele Mario va trai, nu va face nicio zi de puscarie”

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Giani Capusa, atac la familia Iordulescu: „Cresti copilul pana la 21-22 de ani si apoi vine un copil rasfatat si se urca pe copilul tau”

Publicat: 16 sept. 2019, 10:26 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×