Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa lui Iorgulescu: „Daca junele Mario va trai, nu va face nicio zi de puscarie”

Publicat: 13 Sep. 2019, 16:24 Vedete

Acesta sustine cu tarie ca Mario nu va face o zi de inchisoare, in cazul in care isi revine din starea grava.

Cristian Tudor Popescu, atac dur. Acesta si-a spus parerea cu privire la tragedia produsa zilele trecuta, cand Mario Iorgulescu l-a ucis pe Dany Vicol intr-un tragic accident auto.

„Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei maşini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice şi ghiftuit cu cocaină.

Cristian Tudor Popescu, atac dur

Cristian Tudor Popescu, atac dur

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniştit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi?

Giani Capusa, atac la familia Iordulescu: „Cresti copilul pana la 21-22 de ani si apoi vine un copil rasfatat si se urca pe copilul tau”

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine”, a scris CTP pentru republica.ro.

 

Publicat: 13 Sep. 2019, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă