Giani Capusa, atac la familia Iordulescu: „Cresti copilul pana la 21-22 de ani si apoi vine un copil rasfatat si se urca pe copilul tau”

Publicat: 13 sept. 2019, 11:07 Autor: Simona Ciao.ro

Fostul mijlocas al FCM Bacau a fost invitat la GSP Live si a criticat dur familia Iorgulescu pentru alegerile facute.

Giani Capusa, atac la familia Iordulescu. Acesta a fost franc si a criticat extrem de dur familia lui Gino Iorgulescu pentru accidentul provocat de Mario, fiul acestuia.

„Am și eu doi băieți. Îmi pare rău de Gino, dar noi părinții greșim prima dată. Ca să ajungă un copil la alcoolemia asta și cu droguri, eu zic că noi ca părinți greșim pentru că noi îi ținem sub observație. Faptul că i-a luat o mașină așa puternică nu e în regulă. Uitați ce nenorocire a făcut! Putea fi oricine acolo.

Giani Capusa, atac la familia Iordulescu

Nu vreau să mă gândesc ce e în inima lui Gino. A îndoliat o familie. În mașina cealaltă puteau fi copiii mei, că acum amândoi sunt în București. Chiar vorbeam cu copilul meu cel mare și îi spun mereu să aibă grijă când trece strada, să aibă grijă să nu încalce regulile de circulație.

Eu nu le-am luat mașini puternice, pentru că tinerețea lor îi îndeamnă la adrenalină. Fiecare copil poate fi controlat destul de ușor. Trebuie să știi ce îi place, ce-și dorește. Ai zis tu mai devreme că l-a șantajat Mario pe Gino să-i ia mașină și se lasă de droguri.

Păi cum să mă șantajezi tu pe mine? Cred că a găsit punctul slab al lui Gino. Să dea Dumnezeu să se facă bine copilul. Dar eu mă gândesc la familia cealaltă, care nu știu cum ar putea să treacă peste această nenorocire.

Crești copilul până la 21-22 de ani și apoi vine un copil răsfățat și se urcă pe copilul tău. Nu știu cum aș reacționa eu. Chiar îmi tremură vocea când vorbesc despre asta”, a spus Giani Capusa la GSP Live.

Publicat: 13 sept. 2019, 11:07 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă