Claudia Patrascanu, de neclintit. E hotarata sa nu se mai impace cu Gabi Badalau si s-a intors la mama sa, in Constanta

Publicat: 13 Sep. 2019, 09:30 Vedete

In urma cu scurt timp, Claudia a anuntat separarea de tatal copiiilor sai.

Claudia Patrascanu, de neclintit. Dupa ce a anuntat public ca se separa definitiv de Gabi Badalau, tatal copiiilor sai, si-a facut bagajele si s-a intors in casa mamei sale din Constanta si i-a luat si pe cei doi baieti pe care ii are cu acesta.

Relatia lor nu mai mergea de ceva vreme insa Claudia a vrut sa mai dea inca o sansa, insa intr-un final a cedat, dandu-si seama ca relatia nu mai are niciun viitor.

Claudia Patrascanu, de neclintit

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au avut probleme de ceva timp

Astfel ca nu a mai tinut secret acest lucru si a recunoscut public ca nu mai formează un cuplu cu tatal copiilor ei. Imediat dupa declaratia ei publica, Gabi Badalau a revenit la vechile obiceiuri, vazandu-si linistit de relatiile sale extraconjugale.

Acesta a fost si motivul pentru care Claudia a pus punct casniciei, fiindca nu mai putea sa lupte, in conditiile in care Gabi nu-si dorea acelasi lucru.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au avut probleme de ceva timp

Chiar daca Gabi Badalau nu a dat-o afara din locuinta pe care au impartit-o atata timp, din Bolintin Vale, Claudia a decis ca este timpul sa puna distanta intre ei si s-a mutat.

Astfel ca pana la divort si la stabilirea custodiei copiilor, Claudia s-a mutat in casa mamei sale din satul Lazu, in comuna constanteana Agigea.

Publicat: 13 Sep. 2019, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă