Viorica Dăncilă este una dintre cele mai elegante femei din politică

Publicat: 12 Sep. 2019, 16:47 Vedete

Premierul Viorica Dăncilă a afișat, astăzi, un nou stil vestimentar în ședința de Guvern.

Viorica Dăncilă este, fără doar și poate, una dintre cele mai elegante doamne din politică, iar surpriza vestimentară din această zi este încă o dovadă elocventă din acest punct de vedere.

De fiecare dată, premierul Viorica Dăncilă se îmbracă elegant, adoptând un stil rafinat, cu accent pus pe accesorii. Astăzi, Viorica Dăncilă i-a surprins, plăcut, pe toți cei prezenți la ședința de Guvern, adoptând o ținută all black, peste care a ales să poate un sacou alb, lung, cambrat.

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai elegante femei

Viorica Dăncilă este una dintre cele mai femei

Viorica Dăncilă a făcut, totodată, și o alegere neașteptată. Este una din puținele ocazii în care a decis să poate pantaloni, o piesă vestimentară specific masculină. Este, de altfel, o alegere care i se potrivește foarte bine primei femei prim-ministru al României.

Premierul Viorica Dăncilă a demonstrat, astăzi, eleganță și stil. Piesele vestimentare au fost corect alese și, împreună, au conturat o ținută care a arătat determinare și putere.

Viorica Dăncilă a surprins printr-o ținută cu pantalon și a demonstrat că poate purta – cu grația-i specifică – și o vestimentație mai degrabă masculină.

Premierul a optat – în perspectiva ședinței de guvern de azi – pentru o ținută elegantă și aleasă corect, ținând cont chiar și de cele mai stricte cerințe ale designerilor. Un pantalon și un sacou cambrat nu sunt pentru oricine, s-ar putea spune, dar premierul Viorica Dăncilă a arătat că le poate purta cu succes.

Publicat: 12 Sep. 2019, 16:47 Vedete
Pe aceeași temă