Ce a aflat Teo Trandafir despre războiul din Ucraina și a înfricoșat-o: ”Aud tot felul de lucruri pe care alții nu le aud…”

Publicat: 31 mart. 2022, 19:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Teo Trandafir e de o blândețe rar întâlnită! Lucru ce și-l dorește vedeta și de la următorul bărbat din viața ei! Îndrăgita prezentatoarea ne-a mărturisit detalii și despre relația caldă și sinceră pe care o are cu fiica ei dar și despre temerile care o bântuie din cauza războiului.

Reporter: Cum este iubită Teo Trandafir?

În această perioadă nu aș putea să spun că mă înscriu în această categorie, dar cred că luna femeii este tot timpul, dacă ești femeie și dacă este iubită.

Ce și-ar mai dori Teo Trandafir de la următorul bărbat din viața ei?

Mi-aș dori foarte mult blândețe, înțelegere reciprocă, armonie și calm. Iubirea vine după toate aceste lucruri. Platon făcea la un moment dat o analiză asupra acestui tip de relație și după atâția ani de practică am ajuns la vorba lui.

Ar putea trăi o femeie puternică, așa, ca tine, fără un bărbat responsabil în viața ei?

Nu tocmai, pentru că având niște valori, fără să vrei, le pretinzi și de la partener. Îți dorești de la el să te trateze așa cum îl tratezi tu, cu respect, responsabilitate și dorința de a trage în aceeași direcție.Dacă nu are toate aceste lucruri îmi este greu să cred că o femeie cum sunt eu, de pildă, ar putea rezista lângă un bărbat.

 Îmi lipsește pacea, pentru că lucrând în branșa asta auzi tot felul de lucruri”

Cum  a fost ruptura de Bursucu și acomodarea cu noii colegi de la Teo Show, Mihai Mitoșeru și Bella Santiago?

Bursucu a făcut în așa fel încât să îmi fie cât mai ușor. M-a pregătit, a netezit terenul de dragul meu și când „ruptura” s-a produs simțindu-i lui susținerea, el spunându-mi că indiferent ce se întâmplă va fi lângă mine, am plecat cumva ajutată. Acomodarea cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago a fost mai ușoară decât mă așteptam. Bella are un farmec și un talent incontestabile și ne ajută și cu talentul ei culinar, dar și cu cel artistic. Mihai este un om de o educație și o bună creștere pe care foarte mulți ar putea să le preia de la el.

Îți mai lipsește ceva acum, profesional vorbind? Dar personal?

 Îmi lipsește pacea, pentru că lucrând în branșa asta auzi tot felul de lucruri pe care alții nu le aud sau nu mai vor să le audă. Sunt și eu un fel de jurnalist și nu pot să bag capul în nisip ca struțul și le aud pe toate și mă afectează. Oamenii la rândul lor au nevoie de alt tip de mesaj și mie pacea mi-ar plăcea foarte mult pe toate planurile, pentru că ne-am întoarce la niște lucruri pe care le știm cu toții.

Care este cea mai tare lecție de viață pe care i-ai dat-o fiicei tale?

Am mai spus, dar o să repet petru că mi se pare foarte important în viața asta, și o spun de la înălțimea vârstei mele, cel mai important este să faci ceea ce te face fericit, să trăiești așa cum ești fericit și să nu deranjezi pe nimeni. Libertatea ta se termină unde începe libertatea celuilalt.

Teo Trandafir, despre bărbatul perfect pentru ea: ”Iubesc onestitatea…”

Maia are deja 17 ani, ce iubești cel mai mult la ea acum?

Ce am iubit întotdeauna; tenacitatea, consecvența, faptul că își pune întrebări în legătură cu ea însăși și nu dă vina pe altcineva dacă are un eșec. Știe să se autoevalueze, uneori e critică dar asta este trăsătura ei de caracter și iubesc onestitatea cu care știe să comunice fără să jignească.

Te-a mințit Maia vreodată? Te-ai prins repede când s-a întâmplat?

Sigur că s-a întâmplat la vârste mai mici, însă și-a dat seama că minciunile se pot întoarce împotriva ei, pentru că dacă intră intr-o belea și eu descopăr minciuna în moment de criză nu e tocmai comod. Când era mică mai scapă câte una și chiar dacă mă prindeam, la unele reacționam, la altele nu. Mă făceam că nu le văd pentru că erau benigne, minore. Și e bine uneori ca mama să te uiți în altă parte atunci când copilul tău greșește. Trebuie să decelezi importanta minciunii.

Teo și Maia au o relație aproape perfectă

Cine ia cele mai bune decizii la voi acasă, tu sau fiica ta?

Deciziile noastre sunt comune, pentru că mie nu îmi place să fiu un despot în casă. Trăim amândouă în aceeași paradigmă. Așa că simt nevoia să o consult de fiecare dată când fac ceva. Când ne-am mutat am întrebat-o, unde ne-am mutat a știut. A fost în casa în care ne-am mutat foarte des ca să vadă dacă îi place camera, dacă îi plac culorile. Să iei singur decizii ca părinte și să îți informezi copilul ca și cum ar fi un vasal mi se pare incorect. Și se va întoarce în timp împotriva ta.

Arăți senzațional acum și ai o super siluetă. Se întâmplă să împrumutați haine una de la alta, tu de la Maia sau invers?

Sigur că da. Avem o regulă, ne trimitem pe Whatsapp poză cu articolul împrumutat. Dacă eu a doua zi am nevoie de articolul respectiv îi explic și înțelege. Pentru că nu sunt doar două articole vestimentare în dulap. Mai luăm una de la alta, pentru că stilul nostru vestimentar este cam același.

 

 

 

Publicat: 31 mart. 2022, 19:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă