Ioana Ginghină, vacanță de vis în Grecia! Cât de slabă și sexy este! “Am slăbit 8 kilograme în 10 zile” – Ce a pățit actrița – Exclusiv!

Publicat: 13 Sep. 2019, 14:06 Vedete

Ioana Ginghină, vacanță de vis în Grecia cu fetița ei, Ruxandra, sora și nepoțică!

Ioana Ginghină, vacanță de vis în Grecia cu fetița ei, Ruxandra, sora și nepoțică! Actrița a vizitat obiective turistice, a stat la plajă, unde a făcut senzație cu silueta ei, s-a relaxat și s-a întors acasă cu bateriile încărcate.

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a petrecut în vacanța de vis din Grecia, cum este viața ei după divorțul de Alexandru Papadopol, la ce proiecte lucrează, dar și ce planuri și-a făcut pentru ziua ei când va împlini frumoasa vârstă de 42 de ani.  Îndrăgita actriță a dezvăluit și cum a reușit să slăbească 10 kilograme într-un timp extrem de scurt.

Ioana Ginghină s-a distrat în Grecia

Reporter: Ai fost cu Ruxi în vacanță, în Grecia. Cum a fost? Ați fost doar voi două, „ca fetele”?

Ioana Ginghină: Am fost în Grecia cu Ruxi, cu sora mea și cu cea mică a surorii mele. Sora mea are o fetiță de 3 ani. Am fost în Eghina, o insulă care se află lângă Atena. Am fost ca fetele, dar patru, nu doar două.

Reporter: A fost prima vacanță după mult timp… Nu? Ai avut o perioadă încărcată din toate punctele de vedere, atât pe plan profesional, cât și personal. Ai reușit să te odihnești, relaxezi, să-ți încarci bateriile?

Ioana Ginghină: „Frumusețea vine din interior”

Ioana Ginghină: Întotdeauna îmi fac așa vacanțele: una vara, una iarna, și câte un city break. În aprilie am fost împreună cu Ruxi la Roma. Adică nu a fost prima vacanță după mult timp. Lunile astea de vară chiar ne-am distrat, și eu, și Ruxi, pentru că am stat mai mult pe la Sibiu. De fapt, Ruxi a stat vreo lună la Sibiu, iar eu am fost câteva zile, m-am întors în București, iar am fost la ea, și tot așa. Vacanța asta chiar ne-am distrat!

Am reușit să mă relaxez, nu am făcut nimic, decât m-am distrat 3 luni! Odihnit.. nu prea m-am odihnit că n-am prea dormit, dar pentru că am o stare foarte bună interioară, nu se vede că nu sunt odihnită, nu se simte că dorm puțin pe noapte. Așa mi-am dat seama că frumusețea vine din interior.

Reporter: Ce obiective ați vizitat? 

Ioana Ginghină: Am și vizitat câte ceva în Grecia, nu am stat numai la plajă. Deși inițial așa ne-am propus, să stăm numai la plajă, n-am avut stare, așa că ne-am dus și am vizitat Atena într-o zi, și în altă zi am închiriat o mașină și ne-am dus să ne plimbăm pe toată insula: orașul Eghina, Templul lui Aphaia, am văzut multe coloane și pietre antice (râde – n.r.).

Și Atena ne-a plăcut mult, Acropole, și alte obiective turistice. Era cam cald pentru plimbare și vizitat obiective, dar, mă rog, ne-am descurcat. Și noroc că Ruxi e mare și n-am avut probleme să vizităm. La Atena am fost doar noi două, fără sora mea și fetița ei.

 Reporter: Bănuiesc că ai făcut senzație cu noua siluetă… În vacanță ai ținut dietă sau te-ai răsfățat? Ce preparate ți-au plăcut cel mai mult? 

Ioana Ginghină: „Am fost stresată. În 10 zile am slăbit 8 kilograme”

Ioana Ginghină: Să știi că nici cu vechea siluetă nu-mi zicea nimeni “pune ceva pe tine!” (râde – n.r.). Adică se face un pic mare caz că am slăbit. Eu puneam poze cu mine în costum de baie și când aveam plus 10 kilograme și nu era chiar așa dramatică situația. Am noroc că am genă bună și atunci când pun kilograme pe mine, pun uniform, nu pun doar la burtă sau la picioare, pun peste tot. Dietă nu am mai ținut și nu mai țin. Nu mai mănânc carne și asta este un mare plus, atunci, automat, n-ai ce să mănânci decât salate, brânză, pește.

La dulciuri am renunțat de ceva timp și poate m-am mai răsfățat cu o înghețată – două într-o săptămână, în Grecia. N-am exagerat, drept pentru care am venit din vacanță doar cu un kilogram în plus. Dar toată lumea mi-a zis: “Vai, dar ai slăbit!”. Pentru că am înotat și probabil s-a mai așezat carnea… nu știu. Prietenii mi-au zis: “Vai, ce picioare slabe ai, ce mâini slabe ai”. Dar de fapt, pe cântar, aveam un kilogram în plus.

Reporter: Că tot vorbim despre siluetă. Cum ai reușit să slăbești așa frumos? Ce dietă ai urmat și câte kilograme ai reușit să dai jos? Cum te menții acum?

Ioana Ginghină: Am reușit să slăbesc vara trecută. Era un stres prin care treceam și… să zic că m-a ajutat foarte mult în slăbit. Dar, încă o dată spun că, mă ajută foarte mult geneticul pentru că, deși am slăbit într-un timp extrem de scurt – o lună, o lună și un pic – am slăbit 10 kilograme, nu am avut probleme să mi se lase pielea, să-mi cadă fața. Astea erau singurele mele drame.

Mă gândeam “Aoleu, oare cum o să arăt dacă slăbesc așa brusc multe kilograme?!”. Am avut atunci o perioadă foarte aglomerată, eram și cu probleme cu Alexandru (Alexandru Papadopol – fostul soț de care a divorțat recent – n.r.), era și mama în spital trebuia să facă o operație la fiere, aveam și proiectul Brave Kids… În 10 zile am slăbit aproape 8 kilograme. Nu puteam efectiv să mănânc. Așa am slăbit. Și după aceea, când am văzut că am slăbit, am avut grijă să nu mai pun la loc kilogramele.

Am avut grijă la alimentație, am renunțat la pâine și dulciuri. Mănânc foarte rar pâine și, în general, dacă mănânc, mănânc lipie, nu pâine. Iar dulciurile chiar nu mai fac parte din alimentația mea decât dacă nu mai pot și nu mai pot, și nu mai pot. Adică încerc să le evit total. Și pe cele raw-vegane, sănătoase. Încerc să le evit. Mănânc în schimb foarte multe fructe. Lumea spune că au mult zahăr… au fructoză, contează foarte mult să mănânci fructe că-ți arată altfel pielea, fața.

Ioana Ginghină, vacanță cu prietenele, la Roma, de ziua ei

Reporter: Nici bine nu v-ați întors din vacanță și… Ați intrat în pâine. Cum a fost prima zi de școală? 

Ioana Ginghină: În prima zi de școală am avut puține emoții, Ruxi a intrat în clasa a 5-a. Ea este un copil conștiincios, cuminte, nu-mi fac griji și nu mă gândesc că va avea probleme la școală sau cu profesorii.

E complicat cu trezitul ăsta de dimineață… mă termină psihic, mai ales că acum nu mai am așa mare ajutor la dusul copilului dimineața. E complicat în fiecare dimineață să mă trezesc la 5.45, ca la 6 .30 să ieșim pe ușă ca Ruxi să nu întârzie la școală. Drept pentru care este complicat! Abia aștept vacanța, Crăciunul, ce să zic (râde – n.r.).

Reporter:  La ce proiecte lucrezi acum, în ce proiecte ești implicată în următoarea perioadă? 

Ioana Ginghină: Acum lucrez la MiniArtShow, la școala de actorie, începem pe 1 octombrie, mai am un proiect cu “Pepiniera de Talente” unde predau actorie la toți copiii din sectorul 3, am o grămadă de copii, 100-100 și ceva. Și încercam să luăm și din licee, să facem câteva clase și de liceeni.

Lucrez foarte mult pe partea asta de actorie pentru copii și adolescenți. Pe Happy Channel mai am serialul – seria 3 – “O grămadă de caramele”, l-am filmat anul trecut în decembrie, însă acum se difuzează, și este în fiecare duminică de la ora 20.00. Și la Teatrul Ion Creangă, bineînțeles, unde joc în spectacole. Nu repet încă nimic, dar puteți să mă vedeți în “Călătorii prin galaxii”.

 Reporter: Următoarea vacanță ai programat-o deja?

Ioana Ginghină: Aș vrea să plec de ziua mea, pe 19-20, iar la Roma. De data asta vreau să plec cu prietenele pentru că este ziua mea, fac 42 de ani. Eu nu mi-am serbat ziua de ani de zile, adică nici la 40 de ani nu am făcut nimic, și vreau să fac de data asta.

Să mă distrez foarte mult, să plec cu prietenele, să ne plimbăm, să mâncăm nesănătos – pizza -. Știi, ca în filmul ăla… de fapt eu am citit cartea – “Eat. Pray. Love”. Așa și eu! Eu m-am rugat înainte, am fost pe descoperire și dezvoltare personală și mai și sunt, și acum e momentul să și mănânc vreo 4 zile,  să mă simt bine.

Publicat: 13 Sep. 2019, 14:06 Vedete
Pe aceeași temă