Ioana Ginghina nu este pregatita pentru o noua iubire: „Mu voi mai intra prea curand intr-o relatie”

Publicat: 11 Sep. 2019, 09:10 Vedete

Dupa divortul zgomotos de Alexandru Papadopol, Ioana are nevoie de liniste pentru a se pune pe picioare.

Ioana Ginghina nu este pregatita pentru o noua iubire. Divortul prin care a trecut recent si-a pus amprenta asupra sa, si nu ii este tocmai usor sa revina la normal.

Atat ea, cat si fiica ei, Ruxandra, au fost afectate, dupa cum era normal, insa usor usor revin la normalitate, insa pentru asta au nevoie de liniste iar Ioana nu vrea sa se implice curand intr-o relatie amoroasa.

Ioana Ginghina nu este pregatita pentru o noua iubire

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort

Ioana Ginghina nu duce lipsa de admiratori, insa nici nu este atat de nerabdatoare sa sara in bratele vreunuia din ei, fiindca rana produsa de divort trebuie sa se vindece in mod natural.

„N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că așa a fost să fie, probabil mă așteaptă o nouă etapă probabil și mai frumoasă.

Am descoperit că bărbații au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relație. Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubit-o pe Ruxi.

Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetița mea la psiholog, n-a avut așa repercusiuni cum mă așteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi” a spus Ioana Ginghina, potrivit Spynews.ro, atunci cand a fost invitata in cadrul emisiunii Agentia Vip.

Publicat: 11 Sep. 2019, 09:10 Vedete
Pe aceeași temă