Extaz la avanpremiera filmului „Oh, Ramona!” Oamenii sunt incantati de noua comedie romaneasca

Publicat: 15 feb. 2019, 11:56 Autor: Simona News 3

In decursul serii trecute a fost loc avanpremiera mult asteptatului film, "Oh, Ramona!".

Se pare ca noua comedie romaneasca a facut senzatie, iar primii spectatori au avut numai cuvinte de lauda. Cu toate ca au fost si sceptici, filmul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Mai multi tineri au declarat pentru Mediafax impresiile cu care au ramas dupa vizionarea filmului, iar review-urile sunt cat se poate de bune.

„Iniţial, când am văzut trailerul mă aşteptam să fie filmul total dus într-o tentă foarte sexuală. Văzându-l, am înţeles că este un film destul de profund şi am fost şocată de acest lucru” a spus Teodora.

„Am ieşit cu o energie pozitivă de la acest film. Mi-au plăcut actorii, tineri, fresh, carismatici. Mi-a plăcut cum au fost sugerate anumite lucruri în film, a fost foarte creativ. Am investit bine timpul în seara asta” a spus si Florentina.

Extaz la avanpremiera filmului „Oh, Ramona!”

Extaz la avanpremiera filmului

Proiectia a uimit si prin faptul ca a fost realizata integral in limba engleza, insa tinerii, in special, au apreciat acest lucru, fiind pe gustul lor, mai ales ca filmul se adreseaza in principiu acestora.

Filmul este ecranizarea bestsellerului romanesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care a fost un real succes succes in Romania, fapt care a dus si la aparitia volumului 2, „Suge-o, Andrei”.

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Publicat: 15 feb. 2019, 11:56 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×