Postul Prima TV, vandut. Surpriza: cine este noul patron al televiziunii

Publicat: 14 Feb. 2019, 18:09 Vedete
Postul Prima TV, vandut. Surpriza: cine este noul patron al televiziunii

La ora transmiterii acestei stiri, creditorii Prima TV au votat contractul de preluare al postului tv de catre alt patron.

Postul Prima TV a fost vandut. Informatia a fost facuta publica in urma cu cateva minute, pe 14 februarie 2019. Adunarea Creditorilor Prima TV a votat astăzi contractul de preluare a postului TV de către Adrian Tomșa, cel care deține posturile Look TV, informeaza paginademedia.ro.

In octombrie 2018, Adunarea Creditorilor a fost de acord cu oferta primită de Prima TV de la omul de afaceri Adrian Tomșa. Contractul a fost aprobat abia in februarie 2019. Postul Prima TV este detinut, in prezent, de Cristian Burci.

Postul Prima TV, vandut. Surpriza cine este noul patron al televiziunii
Postul Prima TV, vandut pe 4,8 milioane de euro

Postul Prima TV, vandut

Postul Prima TV, vandut. Surpriza cine este noul patron al televiziuniiCei doi, Cristian Burci si Adrian Tomsa, au inceput discutiile despre vanzarea Prima TV inca din anul 2017. Oferta concreta din partea lui Adrian Tomsa a venit abia in octombrie 2018. Prima TV ar fi vanduta pentru colosala suma de 22,4 milioane de lei, adica 4,8 milioane de euro.

Cine e Adrian Tomsa

Postul Prima TV, vandut. Surpriza cine este noul patron al televiziuniiAdrian Tomșa – cel care urmează să preia controlul Prima TV operează stațiile Look TV și Look Plus, dar și site-ul Profit.ro și postul de televiziune Profit. Acesta va prelua controlul asupra Prima TV la inceputul lui august 2019.

Publicat: 14 Feb. 2019, 18:09 Vedete
Pe aceeași temă