EXCLUSIV | Jorge, experiența care l-a marcat pe viață! Cum „s-a întâlnit” cu tatăl său, după ce a murit: „Într-una din nopți, când m-am trezit…”

Publicat: 19 nov. 2023, 11:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Jorge, un artist cu viziune, este foarte fericit că a avut până acum cel mai bun an de mult timp încoace, pe toate planurile. Profesional vorbind, a debutat într-un lungmetraj, o comedie romantică, Retreat Vama Veche, în regia lui Petre Năstase. Podcastul Vorba lu’ Jorge îi merge bine, viața de familei la fel. Iar gândul îi mai zboară din când în când la tatăl lui.

De altfel, Jorge a avut o experiență interesantă pe care ne-a povestit-o în premieră! După 17 ani de când tatăl său a plecat într-o lume mai bună, l-a simțit atât de aproape încât a fost convins că îl însoțește pe plajă și privesc împreună valurile. O emoție de nedescris pe care o are acum întipărită în suflet și în minte.

Jorge, ești avocat în comedia romantică Retreat Vama Veche!

Da, vă rog frumos, am venit să rezolv cazul Vama Veche Retreat, avocat de meserie. Poți să-mi spui Dan de acum încolo, prieten cu Jiji și cu Dana, din film. Sunt deschis pentru clienții mei!

Am mai aflat ceva! În film ești iubitul Laurei Cosoi!

Sunt iubitul Laurei Cosoi. Nu am înțeles cum stă treaba, dacă eu sau Jiji (Toto Dumitrescu), acum negociem, vedem cum se termină filmul, dacă rămânem, nu rămânem, n-am înțeles până acum! Vedem în film! Nu putem să dăm totul din casă acum!

Jorge, experiența care l-a marcat pe viață!

Este pentru prima dată când joci într-o comedie și când colaborezi cu regizorul Petre Năstase?

Este pentru prima oară când joc într-o comedie, într-un lungmetraj. Nu este prima colaborare cu Petre Năstase, am mai filmat cu el niște videoclipuri. Mi-am dorit foarte mult să joc într-un film de lungmetraj și iată că se întâmplă. Orice îți dorești se pare că se întâmplă la un moment dat, trebuie doar să ai răbdare.

Cred că ăsta este anul tău! Ai făcut multe chestii anul ăsta, niște feat-uri, colaborări foarte frumoase, cu Georgiana Lobonț și nu numai, podcast, ai fost la Survivor. Ce se întâmplă cu tine?

Se pare că toate rugăciunile mele din anii trecuți încep să se manifesteze. Eu muncesc și cred că dacă muncești în direcțiile corecte, rezultatele apar, important e să nu renunți. Dacă e ceva ce am învățat din experiențele din trecut este să nu renunți și să îți pui întrebarea ce se întâmplă în momentul ăsta și ce trebuie să învăț! Pentru mine e important să mă bucur de fiecare zi și de fiecare experiență. Am învățat o chestie foarte tare de la un tip care mi-a spus că noi trebuie să ne folosim talentele cu zero așteptări. E o chestie foarte interesantă și o aplic de ceva timp, făcând lucrurile cu drag, din pasiune, nu simți că muncești, iar având zero așteptări, mai ales tot ce vine în plus este perfect.

Cum „s-a întâlnit” cu tatăl său, după ce a murit

Cu podcastul tău, Vorba lu’ Jorge, care merge din ce în ce mai bine, ai un motiv de bucurie acum. Este primul podcast subtitrat!

Da! Vorba lu’ Jorge  este primul podcast românesc subtitrat în română și engleză. Au fost persoane care au probleme cu auzul sau mămici care vor să vadă podcastul după ce adorm copiii, m-au rugat să pun subtitrare în română.
Și mulți străini care mă urmăresc și au vrut să înțeleagă ce vorbim la podcast. Așa că am făcut asta pentru cei cu deficit de auz, mămicile care ascultă fără sonor, străinii din România sau vorbitorii de engleză de pretutindeni și sunt foarte încântat că am bifat această premieră.

Tu vorbești foarte mult și frumos. Așa faci și cu soția când vrei să întorci foaia?

Nu cred că mai e cazul să întorc foaia acum. Am întors-o la început, când eram în primul și al doilea an. Acum ea mă citește instant, nu mai trebuie… Adică știe cum stăm și eu știu cum stăm, dacă se întâmplă ceva imediat îmi dau seama, o întreb ce s-a întâmplat. Dacă e invers, e valabil și reciproca. După ani de zile în care îți dai seama că ai încercat, te-ai dat cu capul de pereți, ai dat din coate și înțelegi că, de fapt, doar trebuie să fii relaxat și să muncești, să nu îți mai faci griji pentru că totul are un rost, în momentul ăla, te calmezi și începi să te bucuri.

Eu sunt acum la pragul ăla, între, încă nu am luxul de a-mi permite să fiu relaxat dar practic asta în fiecare zi, ca un exercițiu, astfel încât mai târziu, în viitorul apropiat să devină o obișnuință.

„Într-una din nopți, când m-am trezit…”

Simți sau ai simțit o putere divină de la tatăl tău, de Sus, pe care ți-o transmite așa, cumva, și te ajută și îți dă forță să mergi mai departe? Te simți norocos?

Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc. Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.

Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.

Publicat: 19 nov. 2023, 11:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă