Elev din Botosani, batut de profesorul de religie. De ce l-a abuzat fizic preotul

Publicat: 24 Mar. 2019, 11:40 News 2

Scene si marturisiri socante despre un profesor de religie. Acesta ar fi umplut de sange un elev care a refuzat sa faca semnul sfintei cruci.

Elev din Botosani, batut de profesorul de religie. Conform news.ro, elevul a fost umplut de sange. Acesta ar fi refuzat sa faca semnul sfintei cruci. In acel moment, profesorul sau de religie s-a enervat si l-a abuzat fizic. Cadrul didactic este cercetat acum de conducerea scolii si de politie.

Cazul lui a ajuns si in atentia Mitropoliei Moldovei care a deschis o ancheta. Conform sursei citate, un elev din Botosani a fost batut de profesorul de religie, in fata clasei. A fost luat de urechi si apoi dat capul de perete. Totul pentru ca nu a vrut sa isi faca semnul crucii.

Elev din Botosani, batut de profesorul de religie

Elevul de 11 ani din Botosani a ajuns acasa cu urechea plina de sange. A fost gasit de un satean pe marginea drumului. Cand a ajuns acasa, mama lui a chemat ambulanta. Femeia sustine ca nu a avut niciodata probleme cu preotul din oras. Familia este penticostala si nu isi fac cruce ortodoxa.

  • „L-a obligat să facă cruce şi băiatul nu voia”, a susţinut femeia.

Elevul din Botosani, internat in spital

La spital, medicii au descoperit ca elevul din Botosani are mai multe traumatisme. A fost bagat la un examen tomograf si internat. In prezent, elevul se afla in spital unde i se fac investigatii amanuntite. Profesorul violent care a incercat sa opreasca o bataie din clasa cu pumnii! I-a aplicat unei eleve lovituri grave. VIDEO socant

Parintii elevilor din clasa copilului batut de preot au confirmat povestea. Acestia sustin ca preotul i-a obligat pe toti copiii sa faca semnul crucii. Apoi i-a amenintat, in timp ce pleca acasa cu masina: „Să fiţi cuminţi ca o să păţiţi toţi la fel”. Elev, notat prost de profesor pentru ca a scris CORECT! Ce cuvant banal nu stie sa scrie cadrul didactic, de fapt

  • „I-a obligat să se închine, să facă cruce şi să spună mai multe recitale ortodoxe. Copiii nu erau de acord. Toţi copiii erau terorizaţi. Au fugit copiii din clasă. Au ieşit ca de la filme de groază. Fata a venit acasă plângând. Suspină şi nici nu mai vrea să meargă la şcoală”, a susţinut tatăl unei eleve.
Publicat: 24 Mar. 2019, 11:40 News 2
Pe aceeași temă