Două zodii vor avea parte de o schimbare de destin. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Perioadă grea pentru ele

Publicat: 12 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu General
Două zodii vor avea parte de o schimbare de destin. Mihai Voropchievici, previziuni rune: Perioadă grea pentru ele

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Numerologul spune că două zodii sunt obligate să facă alegeri importante. Vine o perioadă dificilă pentru ele. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că vin zile grele pentru două zodii din mai multe puncte de vedere. Unii nativi sunt cu gândul la trecut, în timp ce alții trebuie să lase scenariile negre deoparte.

Previziuni zodia Balanţă

Cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă ar trebui să ia nişte decizii importante în următoarea perioadă. Nativii sunt sfătuiţi să lase îndoiala deoparte, dar și ezitările.

Totodată, e bine să evite rivalitățile, iar înainte de a spune ceva, să fie atenți! E o perioadă grea, însă efortul merită. Și mai multă reflectare nu ar strica deloc.

„Balanțele vor fi nevoite să facă o alegere săptămâna aceasta. Totodată, vor fi nevoite să lase deoparte îndoiala, ezitarea. Evitați pe cât e posibil o rivalitate, dacă știți că acea persoană nu vă are la suflet. Înainte de acționa, reflectați, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Scorpion

Și nativii din zodia Scorpion sunt puși să aleagă. Trăiesc de ceva timp în trecut, din acest motiv nu mai ţin pasul cu realitatea. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se întoarcă în prezent și să se bucure de ceea ce au.

„Scorpionii, au o carte neutră, luna. Au o săptămână în care încep să viseze, se duc undeva în trecut, în niște momente plăcute din anii precedenți și asta îi face pur și simplu să nu mai acționeze, să devină pasivi”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 12 mart. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu General
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×